Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit gondoltok vissza fog jönni?

Mit gondoltok vissza fog jönni?

Figyelt kérdés
A cicámat a házban tartottuk. Elmentem kirándulni 3 napra, és mikor hazaértem, a szüleim azzal fogadtak, hogy eltűnt (valószínüleg kiszökött amikor nyitvamaradt az ajtó, vagy az ablak)Ez pont 1 hete történt. Kb most lett ivarérett olyan 7-8 hónapos lehet. Elképzelhető, hogy az ivarzási időszak miatt lépett le? Eddig akárkivel beszéltem, mindenki azt állította, hogy haza fog jönni,nekik is volt már ilyen...De én félek tőle, hogy a másnapot sem érte meg :( Mivel benti cica volt, nem ismerte a kinti világot,akárminek áldozatul eshetett. Szerintetek jogos az aggodalmam? (Aki oltogatni akar az szépen kérem ne is nézzen erre) /Egy aggódó gazdi/
2010. máj. 8. 14:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A cicák nagyon ügyesek és nagyon szívósak is. Az én macskám 7 hónapra tűnt el és visszatért mégis :) Szerintem a te cicusod is hazatér :) Drukkolok
2010. máj. 11. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
10%
hazafog térni. a macskák nem a gazdához, hanem a házhoz ragaszkodnak
2010. máj. 11. 21:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát nagyon bízok benne :( Annyira rossz ez a várakozás :(
2010. máj. 12. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy hazajön, nyugi! De azért majd írsz nekem e-mailt, hogy mi lett vele? Tudom, hogy mit érzel. Szurkolok nagyon!
2010. máj. 12. 20:07
 15/18 anonim válasza:
Változó!Volt 1 kis fekete cicánk,ő eltűnt.A fehér viszont 8 évig volt szobacica,most 14 éves és mindig visszajön,pedig süket is:P Ha nem történt baja,akkor tuti haza talál!reménykedj:(drukkolok!
2010. máj. 12. 22:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a bátorítást,szívesen leírom majd mi lett a cicával :)
2010. máj. 13. 22:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Azóta meglett már a cica?

az enyém másfél hónap után került elő, de helyzetet bonyolította, hogy a nyaralásunk színhelyén veszett el és ugye onnan haza kellett jöjjünk a nyaralás után. de utána még sokszor lejárogattam oda, kiplakátoltam szinte az egész települést. szerintem ha elég kitartó vagy, jó eséllyel meg fogod találni. azt ne gondold, hogy mindenki elmaradott lehet a faluban, én se fűztem nagy reményeket a plakátokhoz, de így lett meg. azt ajánlom, hogy nagyon sokat ragassz ki, mert sajnos egy részét le fogják tépni meg leáztatja az eső.

2010. máj. 30. 16:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát holnap lesz 6 hete,hogy elveszett,és sehol nem láttuk azóta sem :( Azt hiszem már sosem látom viszont :(
2010. jún. 4. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!