Mit gondoltok vissza fog jönni?
Én hallottam már olyan esetet, hogy egy lakásban tartott macska kiugrott az ablakon (másodikról) és eltűnt két hétre, aztán előkerült. De kiderült, hogy őt befogta valaki és még onnan is meg kellett szöknie.
Bármi megtörténhet, de szerintem nagyobb esély van arra, hogy már nem kerül elő. Bocs, hogy ezt mondom, de egy ilyen fiatal macska, aki nem ismeri a világot, nagyon nagy veszélyben van. Persze lehet, hogy őt is befogta valaki. Esetleg tehetnél ki plakátokat a fényképével.
Macskafüggő. Volt egy fiúmacskám, ő néha kiszökött így már kiskorától ismerte a házat. Nagyim néha kiment a folyosóra mondogatni, hogy cic-cic :) Aztán volt mikor visszajött, volt mikor nem. Olyan is volt, hogy egy hónap mulva jött csak haza, nagy izmosan és koszosan :)
Aztán egy hét mulva megint lelépett, de halvány lila gőzöm nincs mit evett, mit ivott és egyéltalán hol volt eközben. Később elköltöztem onnan és akkor már nem lett meg.
Aztán volt egy másik macsekom, másik lakásba, az egy lány volt, vagy fél évig bent tartottuk, aztán egyszer kiugrott az ablakon az elsőről. Az utcán a járdán kint ült, ottmaradt és reszketett, jól beütötte az orrát. Felhoztam.
Majd később is kiszökött, de akkor már az ajtón, és kerestük, aztán lent a földszinten hallottam egy-két nyikkanást, és láttam ott reszket egy ajtó előtt, a rács mögé bebújva, és úgy félt amíg nem ismert meg, hogy én vagyok az.
Aztán megint kiszökött, akkor meg egy emelettel följebb találtam meg, de ugyanígy az ajtónk előtt, próbált bemenni egy másik lakásba, csak valahogy az emeletet tévesztette el :)
Aztán volt hogy a szomszéd macskájával a pincénkben találkoztam :) Kiabált egy nagyot mikor meglátott, ettől úgy megilyedtem, hogy énis kiabáltam egyet.
És volt még egy fekete macskám, aki nagyon kis cuki volt, azt meg barátom anyja engedte ki valahogy a lakásból, és az utána teljesen el is tünt a macs, az speciel nem jött vissza soha többé és nem is találtuk meg sehol a házban.
vissza jön az a cicus:D
nem kell itten aggódni:D
nyugalom a hosszú élet titka:D
ha nem lennél türelmes,mond magadba hogy időnk mint a tenger;)
Köszönöm a megnyugtató válszaitokat :) a plakátra én is gondoltam már, de olyan faluban élünk, ahol csoda lenne ha tudnak olvasni xD nagyon kis elmaradott hely (tök utálom-.-)
de ez már magánügy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!