Tudom e otthon kezelni a cicát, ha fáj a lába? Mi lehet vele a baj?
Figyelt kérdés
Pénteken vettük észre, h sántít alvás után a cicánk. Azt hittük, hogy csak elzsibbadt. Ma estére már konkrétan sántít a jobb hátsó lábára. Lehet játék közben sérült, vagy mert elcsúszik a parkettán futkározás közben, vagy mert néha a lábunk alá kerül és nem vesszük észre, olyankor belebotlunk.(utóbbi nem gyakori)2017. febr. 8. 01:03
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó előtti hozzászólónak. Nemrég lett ivartalanítva, kandúr cicus. Remélem nem lesz komoly baja, szegénynek így is van elég. Menhelyről hoztuk el 2,5 hónapja és azóta szegényt két hetente hordjuk orvoshoz, herpesz vírussal fertőzött a szeme és parazitákkal van tele a szervezete. Mivel az immunrendszere is gyenge, ezért nemrég náthás is volt, különben csak szoba cica. Nincs más állatunk, cipővel sem járunk bent. A menhelyen nem mondták, hogy ennyiféle baja van, vagy nem is tudták, mert frissen bekerült cica volt, amikor elhoztuk, csak még egyszer féregtelenítsük. meg is történt. Jelenleg is a szemére és a parazitára van kezelve kenőcs és tabletta formájában. Szóval igen, ha nem muszáj, akkor nem szívesen viszem az állatorvoshoz. Péntek délelőttre kaptam szabadot, így sajnos csak akkor tudom elvinni. :( Felhívtam a rendelőt hétfőn, de csak annyit mondtak, h ne játszunk vele, mert biztos csak megütötte mert akkor még nem tűnt vészesnek, és ha nem javul, akkor vigyük.. Többek között ezért is tettem fel ezt a "kretén" kérdést itt. Cicunak van egy szobapalotája, kedvére mászkálhat, ugrálhat a magasban is - csakhogy álljunk megy egy szóra, hogyan is tartom a macskámat, valaki a gyerekének nem ad ennyi mindent, mert vagy nem tud vagy nem akar - de most ezt sem szabad. Szóval igenis próbálok mindent megadni a cicámnak és kigyógyítani a betegségeiből. és már attól is félek, hogy a sok kémiai készítménytől lépnek fel majd újabb mellékhatások.
2017. febr. 8. 16:34
12/16 anonim válasza:
Tehát megkérdezted a dokid. Tudtad, hogy pénteken viszed, mindent meg konzultáltatok egy szakértővel a cica állapotáról, hogy aztán ide be írj, beállítva magad felelőtlen állattartónak, hisz úgy reagáltál le mindent, pk nincs időd dokihoz vinni stb. Megvártad a szapuló válaszokat, hogy a végén elő álj a szívszorító történettel, hogy megtapsoljunk amiért megvezettél mindenit? Vagy csak provokációnak szántad? Ez minden csak nem korrekt.
13/16 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj már, de nem vagyok köteles mindent leírni, ha csak csak egy nyomorult kérdést akarok feltenni!! És hadd védjem már meg magam, hogy egy vagyont adok a nyomorult állatorvosnak és szarik rá kb, newm tudja meggyógyítani. Még nekem nem való állat? Ha így gondolkoznék már ég túl adtam volna rajta, mert kell francnak egy beteg állat, főleg meg, h vigye a pénzt is plusszba. De nem teszem, mert ezzel ártanék csak igazán szerencsétlennek, bele is halna.Emberek, miért vagytok ennyire rosszindulatúak??? nme szorulok hála Istennek senki sanjálatára se pénzére. DE, kívánom h az összes rágalmazó kerüljön ilyen helyzetbe, csak mert el hoz egy szerencsétlen állatot a menhelyról.
2017. febr. 8. 17:21
14/16 A kérdező kommentje:
De egyébként szívesen megmutatom az összes leletét a cicának, ha egyáltalán el tudjátok németül olvasni
2017. febr. 8. 17:24
15/16 anonim válasza:
El tudom olvasni németül, szal küldheted.
Hajrá...
16/16 anonim válasza:
Nem kell lelet! Egy normális kérdés kellett volna! Sajnálom szegény cicát, nem került jó helyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!