Tudom e otthon kezelni a cicát, ha fáj a lába? Mi lehet vele a baj?
Itt dr.Gyurcsók!
Kérlek tartsd a cicát a képernyő elé, küldöm az energiát!
Vagy inkább pénzt küldjek, hogy el tudd vinni állatorvoshoz?
Agyat nem tudok, bár lehet az segítene a legtöbbet!
(Kretén! Minek neked állat, ha nem tudsz felelősséggel gondoskodni róla?!)
"Kretén emberek kretén válaszára nincs szükség."
Értem!
Ügyürü-bügyürü T.kérdezőke!
Tuti semmi baja a cicádnak, nem baj, ha 4 napja sántít (lehet azért mert megtapostad 5 napja). Te vagy a legokosabb, legszebb, legjobb gazdi!
Így jobb?
Szerinted honnan a büdös francból kellene tudni látatlanban, hogy mi a baja szerencsétlen állatnak!!
És még nem kérsz kretén választ!!!
Ne haragudj kretén kérdésre csak kretén választ lehet adni!
És ezt még tudod tetézni:
"ha nem születik valamilyen házi praktika"
Mire szülessen házi praktika????
"de szaladtam vele, mert sosem tudni mi a baj, és milyen károkat okozok, ha nem viszem azonnal."
Ennyi a megoldás! Rögtön orvos!
Péntek óta van baja a cicádnak, azóta már lett volna lehetőséged elvinni. HA nem tudsz megfelelően gondoskodni róla, inkább ne tarts állatot.
Nem hiszem, hogy mentség lenne erre bármi is.
Jaj, hagyjuk már, ha annyira akarnád, megoldanád, hogy eljusson az orvoshoz. Ez a "nincs ügyelet", meg "nem érünk rá" idióta kifogás, nehogy kelljen valamit tenni.
Majd, ha már nem fog tudni járni szegény cicc, rájöttök, milyen ostobák vagytok. Minek nektek állat, ha nem tudtok gondoskodni róla? Vagy a gyerekedet is így kezeled: "sántít, de hátha házilag helyre tudom hozni"? Mert a kettő UGYANAZ.
Vagy ne tarts állatot, ha nem tudod normálisan ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!