Hogyan eddzem lakásban a macskáim érzékszerveit?
Két 2 éves szobacicánk van. Terveink szerint nemsokára erdő mellé költözünk, szeretném, ha addig sem tunyulnának el, ha nem kellene hátrányból indulniuk odakint.
A fizikai kihívások játék formájában adottak, na de hogyan segíthetek a figyelmüket, látásukat, hallásukat megedzeni?
A szaglással már jól haladunk, alkalmankánt jutalomfalatokat rejtek el a szobában, ők meg próbálják megkeresni őket. Döcögősen indult, de már hajlandóak használni az orrukat :)
Hasonló kellemes, játékos elfoglaltságot keresnék, ha tudnátok ajánlani valamit.
Köszönöm a válaszaitokat, de nem aggódásból, féltésből írtam ki a kérdést.
Én zártam be a lakásba a macskákat, és nem szeretném, ha miattam indulnának hátrányból a természetes környezetükben. Lehet nekünk játék, de nekik komoly csalódás lenne, ha nem "működnének" rendesen éles helyzetben, erről szól a kis életük.
Az én felelősségem felkészíteni őket.
Nem félek tőle, hogy ne mernének igencsak hamar kimenni vadászni, amikor a folyosóra kezdtem kiengedni őket, három nap alatt eltűntek a következő emeleten.
Mindegy, majd kitalálok valamit, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!