Manócska1 kérdése:
Ti hogy becézitek a cicátokat/cicáitokat, kutyátokat/kutyáitokat?
Figyelt kérdés
én a két cicánkat és a yorki kutyusunkat:aranymaszat. a nagyobb kutyust:betyár jószágom2017. jan. 19. 11:30
11/29 anonim válasza:
A cicákra szoktam, Nyunyuka, vagy sz@ros. :D
12/29 anonim válasza:
A kutyámat Lizzy-nek hívják őt néha Micili-nek vagy Gucu-nak becézem, a nyuszimat Tokki-nak hívják őt Nyucának becézem, a cicámat Mici-nek hívták őt Macskosznak vagy Micikének hívtam :)
13/29 anonim válasza:
Cukorradar. (Szokott kapni kockacukrot a "nagyitól")
14/29 anonim válasza:
Az aranybarna szuka spánielemet én így becézem:
-pocok/pocak
-poci-moci
-kisasszony
-arany baba
-büdös (ha rosszalkodik)
-munyó
-bodza-pocak/bodza-poci
-bodza-baba
-bodzu
-bodzilla
Hivatalosan Bodza a neve
15/29 anonim válasza:
#12 vagyok majd elfelejtettem hogy a kutyám még Buci-nak is szoktam becézni :)
16/29 anonim válasza:
Gyökérnek, Köcsögnek vagy R@bancnak hívom :D Elég dög tud lenni, de imádom. Cicc.
18/29 anonim válasza:
Lehet, hogy le leszek pontozva, de a kandúr (herélt) macskát b'zifejűnek hívom, a nőstényt pedig kis szajhának.:D
19/29 A kérdező kommentje:
de jók,köszi. írjatok még :)
2017. jan. 19. 17:14
20/29 anonim válasza:
Cirmos nőstény, nagyon szőrös fülekkel: hercegnő, fülesbagoly, fosógép, babamütty, takonymanci(ha épp összefikáz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!