Hogy hívják a cicáitokat? Enyém Pici, nekem mindíg picike lessz akármekkora
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 18:21
2/12 anonim válasza:
Manci, Nyifi, Folti, Belzi, Aladin
4/12 anonim válasza:
Kleopátra (Kleó,Kleci) és Cirmos
5/12 anonim válasza:
Anakin :D Amikor befogadtuk az utcáról, felső légúti gyulladása volt, és úgy hörgött, mint Darth Vader a Star Warsból :D De nem fekete, úgyhogy Darth Vadernek nem hívhattuk, így megkapta a "lánykori" nevét :)
6/12 anonim válasza:
Jack Sparrow (Jacky, Jack, Jacko [amúgy nőstény cica])
Davy Jones (Davy, Kredenc)
Azazel (Azi [ő is nőstény a neve ellenére])
Cukor (Cuki, Jucka P)
Éés a drágaságom, aki sajnos fogyatékos cica (testileg), és olyan mint egy kutya, de imádom, és szerintem ő is engem..:D Na, szóval ő Blöki. Esetleg Droid.
7/12 anonim válasza:
1. Kormos, Kormika, Hisztibajnok, Fostos
2. Pihe, Pihike, Hópihe, Piciparány
8/12 anonim válasza:
Ricsi. Lány macska, csak ezt hittük fiú, amikor befogadtuk. De amúgy szoktam még babának vagy hercegnőnek hívni. Barátom fosógépnek hívja. :D Pedig sosem volt hasmenése.
9/12 anonim válasza:
Három cicám van, Szeder, Cecil, Morgan.
A mamámnak van amúgy egy Picike nevű macskája, ami elég vicces, mert olyan nagydarab macskával, mint ő, még nem nagyon találkoztam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!