Akkor most megkérdezlek titeket: macska kaphat tehéntejet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 22:16
11/20 anonim válasza:
Ém még nem találkoztam mifelénk olyannal,aki nem adott tehéntejet a macskáinak. Én is adtam mindig,még a kismacskáknak is.Soha nem lett tőle semmi baja. Sőt a szomszéd kislánynak van egy fajtiszta angóra macskája,az is állandóan kap.
12/20 anonim válasza:
Régen nem is a boltból hozták a tejet. Amúgy a gond ott kezdődik hogy a macska nem élvezetből eszik hanem hogy na haljon éhen. Ösztön. Épp ezért nem kell neki mindenfélét enni. De ha akrsz adj neki.
13/20 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van macskatej :S. Azt hittem, hogy ez a kérdés vicc....
Mi mindig adtunk tejet a macskáknak, gyerekkorukban is, és imádták...
14/20 anonim válasza:
Valamelyik cicának hasmenése van tőle, valamelyik cicának nem. Laktózmentes tej javasolt a kényesebb emésztőrendszerű cicáknak, amely állateledel boltokban (is) kapható. Amennyiben spórolni szeretnél, úgy vegyél emberi fogyasztásra is alkalmas, hiperekben kapható laktózmentes tejet.
15/20 anonim válasza:
Persze, hogy ihat. Nálam csak a lány issza meg, a két fiú nem.
Ez a macskatej pedig, szimplán egy üzleti fogás.
16/20 anonim válasza:
Nálunk egyedül a férjem iszik rendes tejet, a kutyánk, a macskáink és én laktózmenteset és nem Whiskast, hanem laktóz-érzékeny emberek számára készítettet. ☺
17/20 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik,hogy ezek a bolti tejek nem sok tehenet láttak,az tuti.Amúgy ki lehet próbálni,belehalni nem fog,aztán vagy érzékeny lesz rá vagy nem.Ha esetleg nem megszokott dolgot észlelsz a cicán,akkor ne add neki.Az enyémek is isszák és szerencsére semmi bajuk tőle.Ez a laktózmentes tej amúgy jó ötletnek tűnik.
18/20 anonim válasza:
Nekem azt mondták az állatkajás boltba hogy ne adjak KIScicának tehéntejet mert megfosatja, de elözöleg mindig azt adtam és semmi baja se lett:)
19/20 anonim válasza:
Igen, mindenki ad a macskának blabla, csak nem mindenki nézi meg utána, hogy milyet fosik utána. Az én anyámék is okosak voltak, mikor mondtam, hogy nem kéne, hogy az ő macskájuk nem fosik a tejtől. Ja persze, mert nem látták, mert kijár tojni. Egyszer megtejeztették estére, de véletlen bezárták a nappaliba, hát ne mondjam, hogy reggelre összefosta a parkettát.
20/20 anonim válasza:
Hello. Az én cicám is imádná a tejet, de nem adok neki, mert azonnal átcsapja és hasmenése lesz tőle, ami lakásban igencssk kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!