Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon fontos! A macskámnak...

Pézsma kérdése:

Nagyon fontos! A macskámnak valami baja van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A macskámnak valami baja van, kb. 2 napja nem eszik, alig bír járni, nagyon gyenge és vézna, habzik a szája és az állatorvost is felhívtuk és azt mondta, hogy rajta már nem igazán lehet segíteni, de én ezt nem tudom elfogadni. Most tejet fogunk adni neki. Ez van egy kisebb cicánkkal is és szegénynek olyan nyúzott feje van, de ő legalább iszik elég sokat, de enni ő se eszik. Nagyon sürgősen kéne valami segítség, mert nem akarom, hogy meghaljon!

2017. jan. 4. 17:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én ilyenkor nem tudom elvinni sehova. Nehezen veszi a levegőt. :(
2017. jan. 4. 18:10
 12/24 A kérdező kommentje:
7 macskánk van, de csak ennél a kettőnêl van ez.
2017. jan. 4. 18:11
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Miért tartotok ennyi macskát, ha orvosi ellátást nem tudtok biztosítani nekik? Akkor egyiket se látta életében egyszer sem orvos? Hogyhogy nem tudod miben elvinni? Bármikor megbetegedhetnek, alapvető, hogy legyen egy szállítbox, abiben orvoshoz lehet vinni. Ha te még iskolába jársz, miért nem viszik el a szüleid? Miért nem lehet felelősséget vállalni a saját állataikért? :(
2017. jan. 4. 18:16
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha cicát vállalsz evidens a szállíto box,hogy legyen baj esetén, mint most,de így hogy alig bír mozogni még egy erősebb karton dobozba is elvihetnéd, vagy sport táskában résre nyitva hagyva.
2017. jan. 4. 18:17
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Ha fontosak neked juttasátok s.o.s dokihoz.
2017. jan. 4. 18:22
 16/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyenkor a szüleim dolgoznak, most értek haza és azért tartunk ennyi macskát, mert idejönnek és nincs szívem kidobni őket, ha úgy van. Most hívtak a szüleim egy másik orvost, aki kitud jönni és elaltatja, hogy ne szenvedjen, mert nagyon szenved. Amikor az utcán meglátok egy macskát aki árva, nem tudja hol van akkor egy olyat hazahoztam a nyáron, egy gyönyörű vöröset. Mert nincs szívem ott hagyni, ezért tartunk ennyi macskát. Szóval azért köszönöm a segítséget, de ilyenkor jobban esnének az olyan kommentek, ahol nem bántóakat írnak. Ő a legkedvesebb macska a számomra, ő mindig odajött hozzám. Tényleg köszönöm mindenkinek, akik segíteni próbáltak nekem!
2017. jan. 4. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

K vitamin injekció !!! Mérgezéskor, - ha nem tudni milyen méregről van szó, akkor ezt (is) adják állatorvosok.

Ha nem tudod elvinni és nem tudjátok kihívni az állatorvost, akkor keresztet vethetsz a cicára.

Ti ne tartsatok állatot, mert iszonyú kínok közt fog kiszenvedni!

2017. jan. 4. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

17-es vagyok!

Sajnálom Kérdező az utolsó mondatomat, de nagyon ideges leszek, ha szerencsétlen szenvedő állatról hallok.

2017. jan. 4. 18:33
 19/24 A kérdező kommentje:
Semmi baj 17-es, akkor gondolhatod, hogy én mit érezhetek, nem tudok mást csinálni, mint csak sírni. Hét óra után tud jönni az orvos, de szegény cicám már nagyon rosszul néz ki, furán veszi a levegőt és az előbb elkezdett kaparni a dobozba, nem tudom miért. Az orvostól majd megtudjuk, hogy meglehet-e menteni, de nem látom sok esélyét. Az egyik macskánk a legöregebb, neki a lánya ez a cica, ês lehet, hogy nem kéne ennyi macskát tartani, de ha ideszülettek, akkor ha felnő dobjam ki az utcára? Itt nincs olyan ember akinek macska kéne. Egyébként nagyon jó sora van a macskáinknak, bőségesen kapnak enni, vacsoránál adunk nekik falatokat, az ágyunkban alszanak, melegen vannak, szóval nincs rossz dolguk. De kint is szoktak lenni, és lehet, hogy megevett egy egeret, ami megvolt mérgezve és olyan rossz látni ahogy szenved szerencsétlen, az orvos csak 7 után tud jönni :(
2017. jan. 4. 18:45
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Oda születtek? Mondjuk ivartalanítani kellene őket és nem lenne folyamatosan szaporulat! Ne haragudj, elhiszem, hogy sajnálod a macskádat, de bennem nagyon felmegy a pumpa ilyenkor. A felelős állattartás ott kezdődik, hogy normális táppal etetitek őket (amit ti esztek, az nem a macskának való étel), orvoshoz viszitek őket, ha betegek és ivartalanítjátok őket, hiszen a menhelyek tele vannak kidobott kiscicákkal! Igen, ez sokba kerül, de akkor csak annyi macskát kell vállalni, amennyi belefér a keretbe! És ha macskát találsz, akkor vidd be egy menhelyre, ha nektek nincs arra pénzetek hogy mindent megadjatok neki.
2017. jan. 4. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!