Nektek van, vagy volt életetek cicája, miért ő az, vagy volt?
Nekem 3 cicám van, mindegyiket nagyon szeretem, mintha a gyerekem lenne.
1. 8 éves múlt októberben, szemem fénye, pedig szerintem utál engem :) én imádom
2. 5 éves lesz áprilisban, bújós cica, picinek nagyon rossz volt, nagyon-nagyon...
3. 4 hónap körüli cica, dorombolós, félénk, utcáról mentett cica.
Imádom őket, de mégis a 8 éves ivartalanított kandúrom a leg-leg mindenben, pedig még azt sem engedi, hogy 2-3-nál többször simogassam meg. Kis szemét...:D
Mindegyikben van olyan amit imádok és amit nem.
Volt egy fehér szürke foltos cicám, sajnos elütötte az autó 11 éve, ő puszit adott mindig mikor találkoztunk, odahajoltam és puszizkodtunk, imádtam.
Sok cicám volt, szinte mindegyiknek az lett a sorsa mint ahogy az előbb írtam.
Neked van cicád?
Hiába IMÁDOM A MACSKÁKAT!!!
Nekem kb.: 4-5 éve volt egy fekete macskám akit Aztan a kocsi elütött
Ezelőtt egy ( az elutese elott) 1-2 hónappal elment pontosan egy hónapra mert az anya macska verte Es Ja..de ot magyon szerettem Es meg mindig besirok miatta
Meg volt egy masik az is 3-4 éve Es (ot az az anyamaxska szülte akit az előző történetben írtam) ő egy nagyon gömböc macska volt! Egyszer felmászott a tetohoz ami egy ilyen parafa szérumot anyagból van amit rudam
Tartottak Es egyszer sak éjszaka hallom hogy nyavog valamelyik macska Es kimegyek Es látom hogy beszorult a rúd Es a tető koze ! Es felkellett álmom az ablakpárkányra hogy leyzedjem
Ja Es annyi hogy a gömböc macska Aztan ugy hallt meg ( kicsi volt , talán féléves) hogy az anyja egyszer egy mérgezett egeret adott neki amitől meghalt
Annyira sajnáltam
Ő volt a kedvencem
14/L
Az első cicám. Nem volt eddig saját macskám, csak ideiglenes voltam párszor pár hónapig. Azokat a cicákat is szerettem, ők is engem, de a saját macskám teljesen más.
Bolhás férges sovány mütyürként egy ismerősöm a kezembe nyomta, hogy nem kell e, hozzájuk szülte egy macska de nekik nem kell. Egy szimpla cirmos, nem is terveztem, hogy lesz. :)
Első perctől kezdve összhang volt köztünk, és nem túlzok, mondtam neki, hogy akkor mától én leszek a gazdid, onnantól kezdve az ölemben aludt dorombolva és dagasztva. Senkit nem szeret rajtam kívül, de engem mindenhova követ, velem alszik, bújik, szoktunk "beszélgetni". Imádom. Tuti nincs még egy ilyen macsek. Ráadásul jó természetű, nem rosszalkodik annyit, csak néha kicsit eleven. Nekem ő A Macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!