Mi történt vele? Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ivartalanított cicám (kandúr), kb. két órája megtámadott, össze-vissza karmolt, harapott, majd kirohant. Azóta nem találom az udvaron sehol, nem jön, ha hívom. Szobacica, de kijár naponta többször, de mindig kimegyek vele, nem szokott eltűnni. Most hiába kiabálok, nem jön. Mi lehet vele?2010. máj. 3. 23:27
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! hajnal háromig kószáltam az udvaron és a környéken, mígnem hangos nyávogással megjött valahonnan. Elég rosszul nézett ki, meg krákogó hangot adott ki, mintha kaparná valami a torkát. Reggel elvittem az állatorvoshoz, azt mondta, valami káros anyagot ehetett, nyalogathatott-kimosta a gyomrát. Most már jól van, de szinte egész nap alszik. Nagyon megnyugodtam, és tényleg köszönöm a bíztató, kedves szavakat!
2010. máj. 4. 18:01
13/16 anonim válasza:
ÉN IS MEGNYUGODTAM!!! :)) Kívánom, mihamarabb rendbejöjjön a kis csavargó!! :)))
*
S.Á.
14/16 anonim válasza:
Örülök én is,hogy megkerült a macsekod!!-.-
15/16 A kérdező kommentje:
:-) Olyan jó, hogy itt sok macskabaráttal találkozom, akik nem néznek hülyének, mert imádom a cicámat!
2010. máj. 5. 23:03
16/16 anonim válasza:
Én bevallom, bőgtem...
Az én macskám is járt hasonlóképpen, meg tudlak érteni :S
Én is imádom az én cicámat, ha valami baja lenne, megzakkannék...
De nagyon örülök, hogy megkerült a cicusod és jól van! :))
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!