Mi történt vele? Most mit csináljak?
be van oltva a macskád? mérget nem ehetett valahol?
mindenesetre nem ártana a sebeiddel orvoshoz menni, a macskát meg karanténba zárni két hétre, amikor előkerül
Oltásokat kapott, ezzel nem lehet gond szerintem. Mérget remélem nem evett, de nem tudom. Mindig velem alszik, nagyon furcsállom, hogy nem jön. A sebeim irdatlan rondák, jódoztam, meg körömvirág-krémeztem, de az egész jobb kézfejem merő mély karmolás.
Hát, ha most előkerül nem engedem ki egyhamar. Remélem nincs baja. Olyan rossz ez így.
A támadását mi előzte meg?
Nekem egyszer az első cicám elkezdett rohangálni a lakásban, dobbantott az ajtófélfákon és nagyon fura hangon nyávogott. Aztán kiugrott az ablakon . Sosem volt a lakáson kívül, pedig földszinten laktunk. Aztán pár nap után megtaláltuk a ház pincéjében. Orvos végül azt mondta, fájt a füle, és amikor kifakadt, akkor csinálta a leírtakat.
Lehet, a tiednek is valamitől fájdalma lehetett és elbújt. Vissza fog jönni.
Veled együtt izgulok, visszanézek majd, hogy MEGLETT-E A CICA??? :o
(A kezedet nem ártana orvosnak megmutatni, be ne gyulladjanak a karmolás -harapás-nyomok, csúnyán el tud fertőződni, akkor is, ha oltott a macska!!!!! Hátha ad rá valami antiszeptikus port, vagy kenőcsöt.)
*
Drukkolok és remélem, hamarosan ismét otthon lesz -és egészségesen!- a kis vadóc! :)
Üdv:
S. Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!