Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lent olvasd. Válaszolsz?

Lent olvasd. Válaszolsz?

Figyelt kérdés

- meddig tart a macskák párzási időszaka, és mikor kezdődik?

- miből lehet felismerni ha a macska bélférges /tünetei/

2010. máj. 3. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

1.: általában januártól júniusig de változó.

2.: a lyukát a talajhoz dörzsöli, sokat nyalogatja ott magát és a popóján (néha) látható pár fehér apró kukac

2010. máj. 3. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Az én macskám most 1,5 éves. Tavaly májusban kezdett tüzelni, ami kb 1-1,5 hétig tartott. Utána 2 hét szünet, majd megint ennyi 1-1,5 hét tüzelés. Utána semmi. Idén még nem tüzelt, de szerintem nemsokára fog.

Tehát az én cicámat alapul véve, május-június.

2. Lefogy és apró fehér, kb. 1-3mm-es giliszták mászkálnak a fenekén, illetve a végtermékében.

2010. máj. 3. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Akármikor lehetnek kismacskák- Általában addig ivarzik amíg be nem párzik. Ivartalanítsd.

2, puffadt has, sokat eszik, mégsem hízik, szóval olyan girhes...

2010. máj. 3. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz ivartalanítani, és féregteleníteni..mg lehet előzni ezeket, akkor nem lesz terhes és férges sem.Egyébként úgy van, ahogy előttem írták a válaszolók.
2010. máj. 4. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

"Általában addig ivarzik amíg be nem párzik."

Én is mindenhol ezt olvastam, de úgy látszik az én macskám kivétel ez alól.

2010. máj. 4. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!