Körülbelül mikro fog szülni a cicám? (több lent) És hogy "vehetem rá" hogy itthon szüljön?
Szerintem, egész egyszerűen beszéld meg vele, hogy otthon szüljön!
Győzd meg arról, hogy a töbszáz szerencsétlen, most született, leendő kóbormacska között, nem fogja megtalálni az övéit, amikor majd haza szeretné vinni őket.
23:27 vagyok.
Már ne is haragudj, de idétlen a kérdés.
Ha keresi a szűk helyeket, biztos azért teszi, mert otthon akar szülni. Miért kellene még külön rávenni erre?!
Megválaszoltad a saját kérdésedet úgy, hogy fel sem tűnt neked, vagy feltűnt, csak unalomból kiírtad.
A mondanivalóm második felében pedig arra szerettem volna utalni, hogy rengeteg a gazdátlan cica. Akik nőstény macskát tartanak, célszerű, ha ivartalanítják.
Utolsó!
Először:
bent a lakásban keresi a szűk helyet de kinti cica így nem bent fog szülni azaz nem is biztos hogy itthon.És nem unalomból írtam ki hanem mert kíváncsi voltam mások tanácsára, mivel eddig csak kandúrom volt.
Másodszor:
Direkt nem ivartalanítottam a macskám mert kiscicákat szeretnék, és azért szeretném hogy itthon szüljön hogy ne legyen több kóbor macska.Azaz ha itthon szül akkor eltudom ajándékozni a kiscicákat.(Ha elég nagyok lesznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!