Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol találok ingyen cicát Vác...

Hol találok ingyen cicát Vác környékén?

Figyelt kérdés
Kandúrt keresek lehetőleg félvér cicát perzsa stb. keverék
2010. máj. 3. 12:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ha elolvastad volna mit írok akkor tudnád hogy pont a férekhajtót mondtam hogy elég.nem lakásba hoztam cicát hanem kertbe amúgy ne magyarázz ha nem ismersz van perzsacicám és képzeld ő kapott oltásokat kiskorától de egy kerti cicára még az állatorvos is aztmondja hogy felesleges.amúgy nemtudom minek jöttél ide vitatkozni?nem az oltásokat kérdeztem meg hogy mennyiért vettél macska házat.de ha olyan fontos a macsekod talán a wc-vel kelett volna kezdeni nem a házzal mert aludni elalszik bárhol ja és kíváncsi lennék milyen almot meg kaját veszel neki ha már ilyen nagy a szád mert én a benti cicámnak a drágákat vettem.ja és minek egy kandúrt ivartalanítani?pont azért hozom hogy "uralja" az udvart.

a többieknek köszi a válaszokat már egy napja van cicám kisari csak nagyon félős ő volt a legfélősebb a tesói közül de ő volt az egyetlen fiú.

2010. máj. 5. 10:04
 12/13 anonim ***** válasza:

szia

nekem van 2 perzsa cicám a érdekel írj az mrsgizmo14@gmail.com ra

2010. jún. 22. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért mert felelős Állattartó vagyok, azért lett ivartalanítva ! Stb.... írtam , tehát abban benne van a wc!

Az állatorvosod egy idióta kretén olyan mint te , ha azt mondja hogy a kint macskának nem kell oltás !

Kaját nem vettem hanem inkább ennivalót , és Royal tápot, és konzervet , és azt veszek és annyiért a macskámnak amennyit csak akarok ! Te meg csak nyihogj azon hogy nem tudsz 25 km-nél többet utazni !

2010. jún. 22. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!