Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol találok ingyen cicát Vác...

Hol találok ingyen cicát Vác környékén?

Figyelt kérdés
Kandúrt keresek lehetőleg félvér cicát perzsa stb. keverék
2010. máj. 3. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Biztos van a közelben menhely.
2010. máj. 3. 12:21
 2/13 anonim ***** válasza:

Nézz körül itt:

[link]

illetve itt:

[link]

2010. máj. 3. 12:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Vácon van menhely de én úgy tudom hogy ott nincsenek cicák.ja és kölyök cica kellene mert van egy nagy cicám és gyerekek tehát megkéne szoknia őket
2010. máj. 3. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:

"én úgy tudom hogy ott nincsenek cicák" !

Már ne is haragudj , de elmentél , megkérdezted, körülnéztél ott ?? Gondolom NEM ! Tessék elmenni , vagy betelefonálni.

2010. máj. 3. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:

12:58-as vagyok ! Nem tudom mennyit utaznál a kicsiért , de kénytelen leszel azért menni ! Segíts rajtuk például !

[link] (Házi macsekok)

[link] (Félperzsák )

[link] ( Hófehér félperzsák)

2010. máj. 3. 13:08
 6/13 A kérdező kommentje:
valamennyit utazom értük persze csak az az igazság hogy azért keresek Vácon mert tőlünk az is 25km de itt a környékén végképp semmi pesten van sok de az tőlünk kb 60km oda vissza már 120 és most sajnos nem engedhetek meg magamnak egy cicáért ennyi kocsikázást:(
2010. máj. 3. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor jobb ha vársz vele !

Ugyanis a kiscicát oltatni kell( , féreghajtani , ivartéanítani , chippelni , és etetni !

Ami valljuk be , elég sokba kerül manapság !

Így jobb ha nem tartasz !

8 hetes:Kombinált + féreghajtás

11 hetes:Kombinált + féreghajtás

14 hetes:Leukózis elleni

17 hetes:Leukózis elleni

20 hetes:Veszettség (ha kijáró cica)

évente:Kombinált / veszettséggel /

Leukózis elleni

féreghajtás

2010. máj. 3. 15:46
 8/13 A kérdező kommentje:
egy mezei macseknak nem szükségesek ezek az oltások elég a féreghajtó chip meg aztán főleg nem.etetni meg tudom a meglévőt sem hal éhen sőtt.ja és tegnap este sikerült is beszereznem egy cicót.
2010. máj. 4. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:

A váci menhelyen közvetítenek cicákat, de nem tartanak. Kérdezz rá. Egyik menhely oldalon vannak képek is cicákról, akiket a Zöld menedékben lehet átvenni.

Tessék, a link

[link]

Ha rákattintasz a cica képére, ott ki lesz írva, melyiket veheted át Vácon.

2010. máj. 4. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:

"mezei macsek " ?!

Az ilyen embernek nem kellene Állat !

Tudod mi az hogy férges egy Állat ?? Nincsen Pénzed (300.-)-od 1 szem féreghajtóra??! Úr isten , nincsen mit mondanom!

"Mezei " félperzsám 6 hetes, 2 hét múlva hozom haza , már 12 hetesen megyünk ivartalanításra , 8 hetesen 1 oltásra , féregtelenítést pedig már "kiadtam parancsba" , mivel a "gazdái" sem tudtak erről , így Én vittem oda az orvost!

Én még el sem hoztam az enyémet, de már most a cicaház:15.000.-, a tálak:1.500.- , Az Orvos: 1.000.-, a játékok : 3.000.- a táp (Royal Canin 3 kg. 6.5000.- )

A Macskám "mezei" , vagy Utcai vegyes , mégis mindent megadok neki mire megérkezik ! Mert FELELŐS ÁLLATTARTÓ VAGYOK!!!

I.....a!!

2010. máj. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!