Mi baja lehet a macskának?
Figyelt kérdés
Az idős volt szomszédoméknál 2 hónapja került hozzájuk egy tündéri fiatal nőstény cicus. Sűrűn látogattam suliból hazafele menet, ma is így történt, azonban eléggé elkeserítő látvány fogadott. A cica keservesen nyávogott, már-már bőgve, pupillái kitágultak, a fekhelyét összepisilte. Ha kimászott is a helyéből azonnal eldőlt,szorosan a földhöz közel húzva a hasát "ment", de az lett a vége, hogy eldőlt. Megnéztem a fenekét, mintha űrítenie kéne, kipúposodik. A gazdái is nagyon szeretik ezt az állatot, elmondásuk szerint pár napja hasmenése van, de úgy gondolták, hogy egy másfajta macskaeledel a ludas, ezért visszaváltottak a régire. Enni evett, vize is van a tálkájában, tegnap baja még nem volt, ma jelentkezett a tünet. Az udvaron egy kis mellékhelyiségben tartják addig, amíg szobatiszta nem lesz, így udvaron se volt nagyon csak ha a dolgát kellett intéznie. A házba beviszik minden nap és csak este viszik vissza a kis melléképületbe. Nagyon sajnálom szegény állatot, így ha nem tudják elvinni, majd én fogom holnap, sajnos idő híján nem tudtam ma cselekedni, mert nem egy városban tartózkodom.2016. dec. 13. 17:47
1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy féreghajtót a múlt hónapban kapott
2016. dec. 13. 17:49
2/7 anonim válasza:
Mérgezés, vagy bármi lehet, viszont ilyen súlyos tüneteknél minden perc számít, tehát nem szabad várni az orvossal.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok, még annyit nem értek, hogy miért nem vesznek neki almot? A macskák szinte azonnal szobatiszták lesznek, csak meg kell nekik mutatni az almot. Akkor nem kellene éjszakára sem kitenni a hidegbe. De tényleg el kéne juttatni orvoshoz minél előbb, ilyen állapotban nem valószínű, hogy megéri a holnapot.
4/7 anonim válasza:
Ez nem csak egy sima hasmenés,leirtak alapján sulyos beteg, mérgezés is lehet, tán már nem is él, de ha igen még most kéne vinni dokihoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Alomja van csak néha bele, néha a sarkot veszi célba, pedig az ürüléket kilapátolják, meg én is ha van az alomban, éppen ezért nem tartják még a lakásban, nehogy ott is a sarkot nézze ki magának.
2016. dec. 13. 18:12
6/7 anonim válasza:
Minden perc számít ilyen tüneteknél, már el kellett volna szegény juttatni orvoshoz, ha másért nem hát kínlódni nem hagyni szegényt. Nálunk az orvosok este 8-ig rendelnek, gondolom ez jellemző országosan is azért.
7/7 anonim válasza:
És persze mindig valaki teljesíti az ügyeletet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!