Egy macska lehet alkoholista?
Figyelt kérdés
Mostanában baráti társasággal össze szoktunk ülni forralt borozni.A macska odajön és beleszagol aztán bele is nyalogat.De ezt mindig eljátsza.Miért csinálja?Amúgy utána nem látok rajta semmi tünetet ,h berugott vna.Ugyanolyan ,mint előtte.Valamint én estére ,h tudjak aludni 3 mg frontint szoktam bevenni ,ami a 0,5-osből 6db.Ezt múltkor elővettem ,hogy bevegyem a macska meg elcsórt belőle egyet,később megtaláltam ,csak belerágott nem hiányzott belőle sok,gondolom keserű volt neki.Amúgy is érdekes egy forma macskánk van ,mert pl.él-hal a csokiért és a sárga meg görögdinnyéért meg egy csomó féle olyan dolgot szeret amit más macska nem,na de azért a forralt bor meg a frontin nem túlzás?NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK,MERT NEM HUMOR KATEGÓRIÁBA RAKTAM FEL A KÉRDÉS!A kérdés valós.2016. dec. 8. 09:46
11/17 anonim válasza:
9. vagyok
Szerintem a frontint azért csórta el, mert lehet vele játszani, pofozgatni.
Csak aztán lemeózta.
12/17 A kérdező kommentje:
Hát meg is rágcsálta azért,de nem nagyon.Szerencsére keserű,így gondolom nem jött be neki. [link]
2016. dec. 8. 14:31
13/17 anonim válasza:
Sajnos ez egyáltalán nem vicces. A csokiban teobromin van, amitől a macskák és a kutyák el is pusztulhatnak. Az alkoholt sem tudja rendesen lebontani a szervezete. Vigyázz jobban a cicádra!
És olvasd el ezt:
14/17 A kérdező kommentje:
Jó hát azért nincs tömve csokival néha-néha kap,itatni pedig nem szoktuk.Odasunnyog és iszik.Mikor észre veszem akkor elveszem tőle természetesen.
2016. dec. 8. 18:00
15/17 anonim válasza:
én egyszer leejtettem a sört, és felakartam törölni, de a macskám megitta, ugyanaz a macska uborka és paradicsom volt a kedvenc étele. Úgy ette az uborkát mintha kolbász lett volna, mindig dugni kellett az uborkát mert mindenhonnan ellopta. A mostani macskám meg rá van kattanva az édességre és minden édességet ellop és megeszi.
16/17 anonim válasza:
Ha néha-néha kap csokit, az pont elég ahhoz, hogy megöld a benne lévő teobrominnal.
17/17 adelrockinga válasza:
Valószínű hogy csak kíváncsi. A mi macskáink imádják az olívabogyót, a dinnyét és az ananászt. (Szerintem adhatsz a macskának 1-1 nyalintást az italból, de a gyógyszert ne add neki, nem neki való) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!