Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az egyik házi macskám imbolyog...

Shauri kérdése:

Az egyik házi macskám imbolyogva jár, és könnyezik a szeme. Milyen betegség, avagy milye gyógyszer kell rá?

Figyelt kérdés
Elvittük állatorvoshoz, de nem tudta mi a baja, vitaminokat adott, de nem használ. Már alig tud járni... Segítsetek

#macska #betegség #könnyes szem #imolyogva járás
2016. dec. 7. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Ha az orvos nem tud mit mondani, aki látta az állatot s minimum elvileg szakember, mi így pár szóból látatlanban mégis mit tudhatnánk?
2016. dec. 7. 18:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Másik orvoshoz kell elvinni, aki normálisan megvizsgálja, nem csak rávágja hogy nem tudja mi baja.
2016. dec. 7. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen dokihoz viszitek? Már nem elöször olvasok ilyet, hogy nem tudta a doki mi baja s döglödik a cica. Vigyétek el állatorvoshoz azt a szegény állatot.
2016. dec. 7. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Másik orvoshoz kell vinni, akár messzebbre is.

Elvileg az imbolyogva járás idegrendszeri dolog tünete lehet. De lehet mondjuk agyvérzése is. Nem kell mondanom, hogy erre a vitaminok nem jók. Azokat inkább annak az állatorvosnak kéne bevennie, aki nem tudott nektek segíteni, hátha jót tenne neki.

2016. dec. 7. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Másik állatorvos felkeresését javaslom. Olyat, akinek felszerelt rendelője van, tud vérvizsgálatot, szükség esetén rtg-t, uh-t csinálni.
2016. dec. 7. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Ti beveszitek hogy dokihoz vitte?
2016. dec. 7. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

#6 off

Igen (sajnos), ha vki azt írja, hogy elvitte, én nem feltételezem róla, hogy nem.

De pont azon gondolkodom tegnap óta, hogy milyen állatorvosok lehetnek ebben az országban, ilyen "falusi lódoktorok"? Komolyan, olyanokat írnak sokszor a kérdezők, hogy az állatorvos nem tudja, melyik a macska feje meg melyik a farka, én már kicsit kivagyok.

2016. dec. 8. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
#7 nem mondom, hogy nincs igazad, de én idáig akárhova vittem a cicám, soha nem jöttem ugy el, hogy nem tudja a doki hogy mi a baja,de azért ad egy kis vitamint aszt joéccakát. Ha nem tudta rutinból vizsgálatokba kezdett, ultrahang vérvétel stb. Ezért gondolltam arra, hogy ez az uj kamu duma a nem tudja a doki se mi a baja azért hogy ne támadjuk be, de lehet hogy vidéken sok ilyen lodoktor van. Pesten én még nem tapasztaltam persze itt is lehet köztük csak én nem fogtam még ki.
2016. dec. 8. 15:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen elvittük az egyik álltorvoshoz, Gyöngyösre. Esküszöm, semmit nem csinalt vele, vitaminokat adott rá, hogy szedje. Az allapota nem javul. Azt olvastam, hogy a könnyezés, és az imolyogva járás összfügghet. Még apukám se, nagyon tudja, mi lehet a baja.
2016. dec. 8. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Jo nagy hülye az a doki. Máshova kell vinni. Jessszzzus ekkora balfx dokit
2016. dec. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!