Macska nyomkövető? 😕
(Zorró) Google segít, ha baj van!
Aliexpressen, Ebayen keresgethetsz. Ha jól választasz kulcsszavakat és ár szerint rendezel akkor nagyon olcsón is megveheted. Kisállatkereskedésben, állatorvosi patikában, kisállat webshopon talán van hasonló, itt tapasztalatom szerint minőségibb cuccokat ártulnak, amik természetesen drágábbak.
Tudom, nem a kérdésre a válasz, de ivartalanítva van a cica? Szerintem ez kéne, hogy legyen az első lépés nem a nyomkövető. Kevesebbet fog csavarogni, nem fog harcolni más macsokkal, nyugisabb, bújósabb lesz. 5-6hónapos korától már viheted is.
Tök jó ötlet, a miénk is elkóborol néha.
Viszont bennem felmerült egy kérdés. Tegyük fel, hogy GPSsel látod, hogy hol van. Elmész, és becsengetsz egy idegen házba, hogy csókolom, szétnéznék a padláson, mert innen villog a macskakövető... Valahogy ez a része már nekem életszerűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!