Mennyivel másabb egy albinó cica élete az átlagtól?
Figyelt kérdés
Úgy értem mivel nekik a látásuk nagyon gyenge, az albinóknak és a cicámnak lett egy hófehér kiscicája akinek piros a szeme a hófehér színe mellé, egyelőre még nem bohóckodik, nem futkározik csak eszik, alszik és jár a mamija után.
Mennyire lesz neki egyszerű az élete, mennyiben másabb mint normális társainak?
2010. máj. 1. 15:24
1/8 anonim válasza:
Sűrűbben fogják fürdetni, mert hamar piszkos lesz. Más hátrányról nem tudok.
2/8 anonim válasza:
Van képed róla? Olyan ritka az igazi albínó cica.
Az ilyen cicák szeme nagyon érzékeny a fényre, könnyen bőrrákot kaphat a napon meg leéghet a füle. Vigyázni kell rá.
Arról nem tudok hogy a látása gyengébb lenne ezeknek a cicáknak, de süket akad köztük, ami nem túl jó ha kinti macska, nem hallja a kocsikat közeledni és kész a gond.
3/8 A kérdező kommentje:
2 nap múlva tudnék mutatni esetleg, mert párom akkor jön haza és megpróbálunk róla csinálni egy normális képet.
2010. máj. 1. 16:43
4/8 A kérdező kommentje:
2010. máj. 1. 17:07
6/8 anonim válasza:
Ha lakásban tartod nem lesz gond, de kiengedni az utcára én nem merném.
7/8 A kérdező kommentje:
Panelban lakunk szóval akkor így baj nem lehet, már pórázon sem merem levinni az anyját sem, mivel egy véletlen alkalommal elszakadt a póráz( nem tudom, hogy) és megszökött. Csoda volt, hogy előkerült, így is egy hónapba telt megtalálni. De akkor már vemhes volt, amit nem vettünk észre. mivel csak ez az egy kiscica volt benne.
2010. máj. 2. 09:28
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy hófehér cicám de viszont neki ég kék szeme volt gyönyörű és aranyos de sajnos észre vettük amikor nem volt mellet a tesója hogy süket, szerintem kb. már 2 hónapos is lehet mert másoktól kaptuk amikor meghalt:( csak feküdt nem evett és elpusztult. Amúgy érdekes a cicátok de nagyon aranyos:) Kívánom hogy egészséges legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!