Beteg a macskám? Mi baja?
Figyelt kérdés
Nemrég értem haza a macskámhoz, és szokatlan tünetet tapasztaltam.
A cicám amíg a fürdőből átkísért a konyhába 3 dolgot is lefejelt, nekiszaladt... aztán próbálkoztunk újra h jön utánnam, akkor már kikerülte a dolgokat, amúgy fél éves, sziámi jellegű, ivartalanított oltott kandúr. Látni lát, így gondolom koordinációs zavar. Nemsokára nyit az orvosi rendelő, el kéne vigyem? Ha súlyosbodik az állapota, hnap nem tudom hova vinni, mert zárva lesznek.
2016. dec. 2. 15:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem vidd el, az emyém is ilyeneket csinàlt de én késön vittem el neki agy daganata volt, persze lehet sokkal kisebb a probléma nàllatok, de ha semmi baj akkor is legalàbb nyugodtan töltheted a hétvégét.
2/3 A kérdező kommentje:
Nemrég értünk haza, a doki szimpla vizsgálattal nem talált semmit, azt mondta figyeljük meg a hétvégén, és ha bármilyen tünete van, vigyük vissza, és akkor elvégeznek pár komolyabb vizsgálatot
2016. dec. 2. 18:17
3/3 anonim válasza:
Szorítok nektek, remélem semmi baja a cicusnak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!