Apa agyon hízlalja az ivartalanított macskámat, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Jó étvágya van, de folyamatosan tömi kajával. Most még szépen kövér, de nem akarom tönkretenni az egészségét.
Apa maga is ilyen zabálós, 150 kg és azt mondja, nem sajnálja a macskától sem az ételt.
Sajnos ő van mindig itthon vele és így nem tudom felügyelni mennyit kap.
2016. nov. 30. 17:24
1/7 anonim válasza:
Apukád ezt azért teszi mert szereti, ami jó.. Magyarázd el neki részletesen, hogy miképpen árt ezzel a cicának.
2/7 anonim válasza:
Mond meg neki hogy nem akarod, hogy elhízon, a macska.
Hátha megérti. De nem biztos, úgyis ő tudja jobban, akkor is ha nem. Vigye inkább sétálni. Bár az gondolom nem akkora buli mint a zabálás.
3/7 A kérdező kommentje:
Én szoktam vele sétálni.
De kiröhögött, hogy bolond vagyok.
2016. nov. 30. 18:21
4/7 anonim válasza:
Próbálj az érzelmeire hatni: mondd neki, hogy így évekkel megrövidíti az életét.
5/7 anonim válasza:
4
A sajátja sem érdekli majd akkor egy macskáé?
Ilyenkor (is) szoktam arra gondolni, hogy kb még hány év lehet hátra amig el tudok költözni ezektől az ostoba népektől.
6/7 anonim válasza:
kerd meg, h csak tappal etesse, ami ivartalanitott cicaknak van. majd ha jon a nyar ugyis dietazni kezd a macskad magatol is.
7/7 anonim válasza:
Játsz vele sokat úgy is hogy szaladgáljon és akkor formába marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!