Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem akar tovább szülni? .

Nem akar tovább szülni? .

Figyelt kérdés
Tegnao este 21:00-kor szült a cicám egy kismacsekot! Most reggel 6:00-kor kimentem és még mindig csak egy volt. A macskám szenved, mert össze húzza magát. A pici egészséges, de a többi benntrekedhetett. Mit tegyek?
2010. ápr. 30. 06:04
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Előrebocsátom, csak imádom az állatokat, nem vagyok szakértő. Én biztosan azonnal felhívnám az állatorvost (akár más városban az ügyeletet, bárkit, aki iyenkor is elérhető), telefonon megnyugtat vagy éppen ellenkezőleg: megmondja, ha nyomban be kellene vinni a cicát az ügyeletre. Mégiscsak szakember.
2010. ápr. 30. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Állatorvos azonnal! Ebbe simán belepusztulhat a cicád is, ha nem kap gyorsan szakszerű segítséget!!! Keresd meg a legközelebbi állatorvosi ügyeletet és rohanj!
2010. ápr. 30. 07:17
 3/8 anonim válasza:
35%
Azonnal orvoshoz vele, tegnap olvastam pont, hogy egy másik ilyen helyzetben lévő cicát megcsászároztak és nem élte túl szegény. Nagyon veszélyes a kiscicákra is és az anyacicára nézve is ha elakad a szülés. Siess!
2010. ápr. 30. 07:34
 4/8 anonim ***** válasza:
10%

Nekem pont ilyen volt pár évvel ezelőtt, kihívtam a helyi állatorvost (faluban lakom), de azt mondta, hogy annyira kicsi a lukcija, hogy a legkisebb újja sem fér be hogy fordítson a cicán, így a nagyvárosba kellett vinni 40 km tőlünk, állatkorházba, hogy kivegyék, és egyuttal el is köttettem.Nem olcsó mulatság volt, 14 ezer ft.

Ha nem segítesz rajta, belehal sajnos, nagyon sürgősen orvost a cicádnak.

2010. ápr. 30. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__812541-elaka..

Ezt olvad el MINDEN KÉPPEN ! Ő sem hívott Állatorvost , előtte tett fel még egy kérdést, 1 bébi volt , a többi nem tudott megszületni , Na már most az anya macska belehalt az ellésbe ! Ezért kell ivartalanítani!!!

2010. ápr. 30. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:

szia! a doki ad gyorsító inekciót, de tényleg ne késlekedj,mert meghalhatnak.

majd légyszí írj, hogy mi lett velük.

szorítok nektek, hogy minden rendben legyen.

üdv.-cicás-

2010. ápr. 30. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__794106-mi-a-..

Ez volt az én kérdésem, ilyen sok idő után mindenképpen császármetszés lesz a vége, de legalább életben maradhat a mamacica. Ha nem viszed dokihoz hullamérgezést kap és elpusztul. A benne lévő kölykök valószínűleg megfulladtak, de pl nekünk szerencsénk volt, még élt a pici. Drukkolok nektek, majd írd meg, hogy mi volt.

2010. ápr. 30. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
kíváncsian várjuk, hogy mi van a cicáddal!?
2010. máj. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!