Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma ivartalanították a lány...

Ma ivartalanították a lány macskát mit tegyek vele éjszaka? Nagyon félek mert hogy északa valami lesz

Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Még kába lesz pár órát, aludni fog. Ha mód van rá, legyen veled a szobában, a padlóra tegyél neki egy plédet, ne kelljen ugornia. Ha elindulna, figyelj rá, mert alomra ki akar menni. Esetleg kivételesen azt is rakd be közel hozzá. Ne félj, nem történik semmi rossz vele. Holnaptól figyelj rá, hogy ne rágja a sebvarrást és ne is nyalogassa, mert a néphittel ellentétben nem tesz jót a sebnek. A nyáltól ún. falósejtek keletkeznek és beduzzad a seb.
2016. nov. 19. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem fog hozzám felugrani mert búj hozzám nagyon
2016. nov. 19. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Tartsd egy olyan helyiségben, ahol nem tud felmászni sehová, mert az altatás után még nem tökéletes a mozgáskoordinációja és ha leesik valahonnan, megsérülhet. Enni csak akkor adj neki, ha már tökéletesen magánál van, akkor is csak pár falatot, mert nem hiányzik, hogy hányjon. Figyeld, hogy nem piszkálja-e a sebét. Ha igen, akkor gallért kell adni rá. De a cicák nem nagyon szoktak foglalkozni a sebbel. 1-2 nap múlva a régi lesz.
2016. nov. 19. 19:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tom hol elzárni èn kosárba rakni de az túl kicsi hozzá hogy berakjam az álmot mit tegyek akkor
2016. nov. 19. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Én újságpapírt is tettem mellé, mert az alomba nem bírt belemenni. Mondjuk én egész éjszaka fenn voltam, mert úgy féltem :D

Nekünk azt mondták anno, hogy csak akkor igyon és egyen, ha mi is látjuk, nehogy félre nyeljen, persze csak addig amíg ki nem tisztul teljesen a feje.

2016. nov. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!