Ennyit számít az ugrálás a macskáknál?
Két cicám van, mindketten ugyanazt, ugyanannyit esznek, Happy Cat száraztápot, és naponta fél-fél tálkásat, hogy ne legyen olyan egyhangú.
Az egyik tökéletes formában van, normál testalkatú, szép izmos, a másik erőteljes hízásnak indult mostanában. Mindketten ivartalanítottak, a sportos srác, a dagi leányzó.
A fiú kevesebbet játszik, mert magától nem hajlandó, viszont borzasztóan sokat ugráltatjuk. A lány nem szeret velünk játszani, viszont éjszakánként sokat rohangál, labdázik, kergetőznek, pofozkodnak, szóval mozogni mozog annyit ő is, ha nem többet...
Normális lehet ekkora súlykülönbség, vagy vizsgáltassam át őket? Fél éve voltunk dokinál, akkor mindkettőt teljesen egészségesnek találta.
Ha ez számít valamit, a srác keverék, a lány orosz kék.
Köszönöm a válaszokat, azt elfelejtettem írni, hogy nagyjából egyidősek a cicák, 2 évesek.
Talán az közrejátszhat, hogy a srác még ivarzás előtt, de a kislány csak az első tüzelés után lett ivartalanítva, ebben lehet valami.
Sajnos a tápváltás nem könnyű, mert a kis dagi fehérjeallergiás, 2-3 olyan táp van a piacon, amit tudok adni neki, a többi kiüti a bőrét.
Elég lassan szedte fel a kilókat. A kedve jó, és játékos is, majd jobban figyelek rá akkor :)
Második, azt mondják, az állatok olyanok, mint a gazdáik. Én sportolok, a férjem pedig eléggé eleresztette magát az elmúlt években.
Szóval ezt a teóriát minden további komment nélkül kizárnám :D
Nem, orosz kék :) Sajnos szaporított cicáról van szó.
Amikor kicsi korában kihullott az allergiától a szőre, kivágták az utcára, úgy fogadtuk be.
Az állatorvos azonosította be nekünk a fajtáját.
Nagyon szép cica, imádom a puhaszőrű pocakját simogatni :)
Ezen az egy kis allergián kívül - le is kopogom -, szerencsére jól sikerült, azért meglátszik már a bundája állagában is a különbség a másiktól.
Még sosem volt fajtatiszta, vagy legalábbis hasonló macskánk, érdekes élmény :D
Most nem tudok képet feltölteni, de ő is pont így néz ki:
Illetve nézett, amíg nem hízott el a drága :)
A fajta standard a zöld szem, az aranyszínű hibának számít, egy szaporított cicótól meg mit vár az ember :)
Brit nem lehet, mert teljesen más a pofija. A britnek szögletesebb a feje, az én cicámnak viszont keskeny, pici arca van. Plusz a jellegzetes "selyembundája" is megvan.
De nekem lényegében mindegy milyen fajta, úgy szeretem, ahogy van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!