Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek a videón milyen...

Szerintetek a videón milyen jellegű kommunikáció történik a két cica között?

Figyelt kérdés

Van egy 8 éves ivartalanított nőstény cicám és hoztunk egy játszópajtást, egy 8 hetes kandúrkát. Itt már megnyugtattak, hogy elvileg sikerülhet az, hogy jó barátok lesznek, de most mással kapcsolatban kérném ki a véleményeteket.

Azt hittem, hogy már mindent tudok a macskák viselkedéséről, de tévedtem és nem igen tudom megérteni azt, amit felvettünk videóra. ( [link] Egyenes farok, de felborzolt és ezt nem tudom mire vélni. Elég sokat fejlődtek az ismerkedés terén, néha olyan, mintha már minden OK lenne, aztán egyszer csak váratlanul ilyenek történnek. Tegnap már kétszer is volt ilyen jellegű viselkedés a nagy cica részéről. Olyan, mintha kekeckedne vele. Nektek mi a véleményetek? A videó alapján - belinkeltem a videót - mi történik a két cica között? Játszanak v. csak kekeckedés?

2016. nov. 15. 09:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Van neki külön magaslat, ahova fel tud mászni - mióta a kicsi itt van, azóta egyszer ment oda fel :) Illetve ma kikönyörögte az egyik szekrény legfelsőbb polcát, amit nem szoktam engedni, de most kivételt tettem. De van neki bőven olyan hely, ahová fel tud mászni :)
2016. nov. 15. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem hiszem, hogy különösebb törést okozna ez az életében, hiszen bármikor ki tud szállni egy szituból úgy, hogy nem veszít a magabiztosságából, és a szuverenitásából.

A macskák nem túl szociális lények, legalább is töredékére se, mint a kutyák.

Lehet akkor lesz köztük jobb barátság, ha a kisebbik érettebbé válik egy kicsit.

"Minden esetre ne felejtsd, hogy egy embernek kell egy kutya, ami felnéz rá, és egy macska, ami lenézi, ahhoz, hogy tudja, hol a helye! " :)

Szóval növeld az önbizalmukat, és minden rendben lesz.! :)

2016. nov. 15. 16:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Igyekszem, ezt az egyet még azért nem felejtettem el :) köszönöm a segítségeteket. :)
2016. nov. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!