A sziámi cicámnak nagyon könnyezik a szeme mitől lehet?
Figyelt kérdés
kan macska 3 éves
alig bírja kinyitni a szemét mert nagyon könnyes és olyan mintha gennyes is lenne, de nem sárga csak átlátszó
segítsetek már
köszi
2010. ápr. 28. 14:35
11/21 hell-ikon válasza:
": az állatorvos is ezt ajánlja, ha a könnyezést nem kíséri másik tünet!"
Mármint a kamillás borogatást...
Bocsi, kimaradt az előzőből és így picit félreérthető lett:)
12/21 anonim válasza:
A kuruzslás szó annyira ismeretlen,hogy más nem is használhatja,mi?
13/21 anonim válasza:
Én is ezen röhögtem, hogy én használtam már ilyen kérdésnél, úgy látszik neki már az sem kell, hogy ugyanazt a százalékot lássa, ha már van egy ugyanolyan szó, akkor próbál okos lenni és beszólni, mint egy nagymester.
14/21 anonim válasza:
Én meg azon röhögök, hogy nem tudjátok a választ, mégis írogattok.
15/21 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem tudjuk és honnan tudod, hogy nem írtuk már le.
Egyébként a kérdés az volt, hogy alig bírja a macska kinyitni a szemét és olyan, mintha GENNYES lenne. És akkor szerinted erre az a helyes, hogy kamillázzad bazki? Azért egy sima könnyezés, meg az összeragad a szeme a gennyes trutyitól nem ugyanaz.
16/21 anonim válasza:
Én még átlátszó gennyt nem láttam. Vittem már dokihoz macskát könnyezés miatt, mondta a doki, hogy semmi baja, mondtam azért mérje meg a lázát, persze nem volt neki, viszont macskás könyvben olvastam, hogy utalhat betegségre, nem árt megnézetni. Nem én írtam a kamillát, de azzal egyet értek, hogy ártani nem árt. Sokszor írnak ide gyerekek, akiknek nincs pénzük, de macskájuk van, néha túldramatizálják a helyzetet az is biztos. Többen írták, hogy jobb megoldás az orvos, mint ide írni, ami minden egyes esetben így van, minden kérdésnél, de akkor minek van ez az oldal?
17/21 anonim válasza:
Mert te tudod és azért írogatsz,mi OKOSKA ???
18/21 anonim válasza:
Nyilván látatlanban én sem tudom megállapítani, hisz erre ugye csak Dr. House képes :D, de volt már tapasztalatom a témában, azaz volt már könnyes a macskám szeme, és azt le is írtam.
19/21 anonim válasza:
Jól van,nem kell ám védekezni.Az annyira egyértelmű.
20/21 anonim válasza:
Egy pillanatig sem védekeztem, mert nem volt rá okom, próbálok értelmesen válaszolni az értelmetlen hozzászólásaidra, hátha tanulsz belőle valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!