A sziámi cicámnak nagyon könnyezik a szeme mitől lehet?
kan macska 3 éves
alig bírja kinyitni a szemét mert nagyon könnyes és olyan mintha gennyes is lenne, de nem sárga csak átlátszó
segítsetek már
köszi
ami erre a legjobb ha kamillàs teàval borogatod neki meg mosogatod többször egy nap
azt nem tudom mitöl lehet
valszeg valami fertözés
ha nem javul vidd el dokihoz szerintem :)
de a kamilla nàlunk mindig bevàlt eddig
Ez a kuruzslás szó nagyon tetszik neked, ez már a második válasz, ahol olvasom. Miért gond, ha valaki megkérdezi mitől lehet a könnyezés? Itt kb. 10 percen belül érkezik válasz, azon ilyen mértékű problémánál nem múlik semmi. Én például az agyára megyek a dokinknak, mert minden apró problémával rohanok egyből, de nekünk a szomszéd utcában van. Van akinek messzebb kell mennie, nem teheti ezt.
Az már teljesen más helyzet lenne, ha pl. arról érdeklődne az illető, hogy a macskája szájából gennyes vér folyik, ilyenkor mi a teendő? Na az más!
csak kíváncsi voltam arra hogy volt e már ilyen a cicátokkal
amúgy már semmi baja, megtöröltük nedves törcsivel és már nem olyan
ti nem is figyeltek?
a macska alapból szoba cica sosincs kint az udvaron fertőzést nem kaphatott el, és már kutya baja
Itt azért tapasztalt macskatartók adnak a kérdésekre választ, akik sokat láttak már, de ha mégis olyan dologgal kerülnek szembe, amiben nem biztosak, akkor annak úgyis az a vége, hogy "vidd orvoshoz".
A felelős állattartás azért nem feltétlenül ott kezdődik, hogy 5 percenként zargatom az orvost, hanem ott, hogy megtanulom a macsek metakommunikációját, mert elsősorban ebből fogom tudni hogy olyan baja van, ami már orvosi segítséget igényel. Nyilván akik a háziterpia ellen káráltak most, azok a gyereküket ha már csak egyet tüsszent már viszik az orvoshoz, hogy jajj halálán van a gyerek, holott közben nincs is más baja, mint hogy az orrába ment egy kis por vagy pollen, ugye?:)
Ilyen pl. ez a szemkönnyezés is.
-Örülök, hogy jól van a macsek-
A legtöbbünknél előfordult már ilyen, s most mondok vmi megdöbbentőt: az állatorvos is ezt ajánlja, ha a könnyezést nem kíséri másik tünet!
Egyébként a fent említett kérdésre, lehet, hogy egy szellőztetés alkalmával véletlen huzatot kapott a szeme, vagy ha van másik macsek is a háznál, akkor előfordulhat, hogy játék közben belekapott neki véletlen. Előfordul az ilyesmi, az ilyenek kivédésre van a belső szemhéj, no problem;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!