Mennyiért vizsgálná meg egy orvos?
A mi orvosunk vizsgálatért nem kér pénzt, injekcióért egy ezrest.
Szerintem a te cicád is injekciót kapna.
hívd fel a rendelőt és mondd el mi a baj és hogy kb mennyire számíthatsz. szerintem nem ciki, mi is hívtuk fel már ilyen miatt, megmondták,hogy kb mennyi a vizsgálat.
nálunk már nem emlékszem, de kb 3-4 ezer volt a vizsgálat, ezen felül a gyógyszer/inekcijó pár száz forint.
de van ahol a doki a vizsgálatért nem kért pénzt.de újaktól azért a legtöbb helyen kérnek
Valószínűleg macskanáthás (tehát nem egészséges), amibe könnyen el is pusztulhat, illetve vakságot is okozhat. Ez nem olyan náluk, mint nálunk a nátha, hanem sokkal veszélyesebb és nem gyógyul magától.
Állatorvos ad rá megfelelő gyógyszert (injekció és/vagy tabletta formájában), illetve lehet, hogy orr-és szemcseppet is. Humán gyógyszert nem szabad adni neki.
Állatorvostól is függ az ár, nagyok az eltérések. Lehet 2-3 ezer Ft, de lehet 10-20 ezer is.
Féreghajtó is kell neki.
Ha meggyógyul, érdemes beadatni a halálos macskabetegségek elleni oltásokat is neki (pl. leukózis).
Talán adnak részletfizetést, esetleg kölcsönkérhetsz, ha máshogy nem megy.
Nekem eddig a legtöbb kiadásom vizsgálat - oltással egy tízes volt, de az vizsgálat volt, oltás, bolha és feregirto spot on, plusz vitamin.
De amúgy nekem mondták, hogy ha szükség van drága kezelésre, akkor lehet részletekben is fizetni, és előre mondják mi mennyi, hogy tudjam, hogy belefér vagy sem. A legtöbb állatorvos normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!