Kölyökcicát mivel lehet fürdetni, ha nincs otthon cicasamponom?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 10:06
1/3 anonim válasza:
Leginkább semmivel nem érdemes így.
Ha nagyon bolhás vagy sáros, inkább vegyél megfelelő sampont, egyáltalán nem drága. Egyébként se biztos, hogy hagyni fogja, az enyémet egyetlen egyszer próbáltam megfürdetni, amikor találtam, mert szó szerint sáros-sz.ros és tiszta bolha volt a macska, eszméletlenül bűzlött, tiszta undi volt szegény. Hát azóta is heges a karom, annyira összekarmolt... Ha kakás lett a feneke egy nedves szivaccsal lemostam, ezt még engedte, amíg kicsi volt, azóta tisztán tartja magát, egyedül fésülgetni szoktam, mert azt szereti.
2/3 anonim válasza:
Sima vízzel.
De ha nem feltétlenül muszáj, akkor ne fürdesd, csak nedves ronggyal töröld tisztára, ahol kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor a törölgetés marad :) szobacica, és valamiért szeret beleugrálni az alomtálcájàba, és elég büdik a tappancsai emiatt.
2016. nov. 4. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!