Ilyen körülmények között örökbe fogadjam a cicát?
19 éves vagyok.
4 éve nem volt macskám, mert az utolsó betegség miatt meghalt én meg belebetegedtem és úgy döntöttem nem kell soha többé állat.
Interneten láttam egy fehér macskát aki hónapok óta kóborol, nagyon megviselt kinézete van szegénynek.
Olyan mintha perzsa lenne, de egyébként nem az.
Na, szóval.. Nekem havi 60-70 ezer Ft-om van, amiből fedezem az élelmiszert, a tisztálkodószert, öltözködés, ilyesmi.
Albérletet jelenleg nem fizetek.
Egy műhelynél bérlek egy házrészt, mert olcsó és élhető a körülmény. Tiszta. Csak ideiglenes megoldásnak szántam, amíg helyre nem jövök anyagilag. 4-5 hónap múlva költöznék egy bérlet házba.
Jelenleg tanulok, reggel 7-től du. 14-25 óra előtt nem valószínű, hogy hazaérek.
Szeretném, ha szobatiszta lenne.
Ezekkel a körülményekkel szerintetek örökbe fogadhatnám a macsekot? 2 éves lehet kb.
Nem szeretnék neki rosszat, de a nap nagy részében nem lennék otthon. Szerintetek így elhanyagolhatónak mondható lenne? Így nem tudnék foglalkozni vele eleget? A körülmények sem lennének jók?
Köszi szépen, és bocsi ha hülyén fogalmaztam a kérdéseket.
Szerintem mindenhol jobb neki ,mint az utcán, ahol éhezik és a napjai megvannak számlálva.
A macska pedig egyedül is feltalálja magát, ennyit simán el van egyedül, amúgy is sokat alszik, lustálkodik. A mi cicánk pl. reggeltől délután 5-ig alszik egyfolytában+ éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!