Ilyen körülmények között tartanátok macskát?
Amíg otthon laktam, ott nem lehetett. Kiskoromban volt egy cicánk, ő meghalt, utána nem lehetett.
3 éve albérletekben élek, ez jelenleg a második, ezekben nem volt megengedett a kisállat. Innen hamarosan költözök, az új albérletben lehet tartani kisállatot.
Félek viszont attól, hogy mi van ha el kell költöznöm, eladják a lakást, vagy bármi miatt el kell jönnöm, akkor mit csinálok a cicával? 10 albérletből 9-be nem engednek macskát. Saját lakásom talán sosem lesz. Teljesen le kell így mondanom egy cicáról?
Azért elég sok albérletben engednek állatot. Mondjuk jogos, eleve jó albérletet találni állat nélkül is nehéz.
Én tartanék cicát, akár le leszek pontozva, akár nem. Egy csomó ember tart macskát, kutyát, és jól megvannak. Persze, azért kellenek bizonyos körülmények, főleg a kutyáknak (mozgás, természet, elegendő foglalkozás). Egy macska ilyen téren igénytelenebb.
Egyébként pedig nem lehetsz túl sikeres az életben, ha mindentől előre félsz... :)
Mi tartottunk lakótársakkal cicát albérletben, és mikor onnan költözni kellett, direkt olyat kerestünk, ahol szintén engedik. Találtunk is. Szóval nem lehetetlen.
Most már gyerek is van mellé, és az a tapasztalatom, h macskát hamarabb engednek beköltözni, mint gyereket :P
Én eddig pont az ellenkezőjét tapasztaltam, alig lehet találni állatbarát albérletet:) és lassan albérletet is.
Az is biztos sokat számít, hogy milyen drága a lakás, én az olcsó kategóriában keresek mindig, de úgy vettem észre, a drágábbakban engedékenyebbek.
Nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy el kell ajándékoznom a macskát, jobb előrelátónak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!