Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti mennyi pénzt adtok ki...

Ti mennyi pénzt adtok ki macskakajára egy hónapban?

Figyelt kérdés
És mit szoktatok venni és milyen rendszerességgel?

2016. nov. 3. 07:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kb.10-15.000 ft. Általában Josera tápot kapnak, nèha alutasisat. Van, hogy főzök nekik vagy amikor a kutyának adagolom a kajáját (Barfozik) lecsippentek belőle nekik egy adagot.

Off: a moslèkon nevelkedett macska biztos nem egèszségesebn, majd ha bemondja az unalmast a mája vagy a vesèje a sok hulladék miatt akkor be lehet pótolni a dokinál amit megspóroltatok. Ja! Gondolom orvoshoz sem jártok, a természetes szelekcióban hisztek.

2016. nov. 3. 14:08
 12/17 anonim ***** válasza:

A mi cicánk Royal Canin-t eszik. Mindig 15kg-os kiszerelésűt veszünk neki (kb. 15 e Ft) ez elég szokott lenni neki legalább 4 hónapig, néha tovább is. Alutasakost, vagy konzervet nem kap, mert f.sik tőle. Egy-egy kis doboz natúr tonhalkonzervet szoktunk még venni neki.

Benti cicáról van szó.

2016. nov. 3. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:

10 éves, ivartalanított, benti nőstény cica.

Gourmet konzervet kap reggelre, délután fél alutasak

( Whiskas, Felix,Friskies, Royal ), száraztápot kb 20 dkg egy-két hónapig kitart, ebből este kap pár szemet. Néha kap jutalom falatot, plusz szőroldó pasztát, mert nagy a bundája, és többször előfordult hogy szőrcsomót hányt. A konzerv kb 150-200 között van, napi egy: 8000, táp (ivartalanított, vagy szoba cicának való) 800. Szóval kb 9000-10000 körül.

2016. nov. 3. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Én kutyás vagyok, de azért szeretnék én is hozzászólni. :) 7-essel egyet értek. Én sem maradékkal etetem a kutyusomat, hanem táppal, sőt, fél évig egy cicacsaládról is gondoskodtam, ők is tápot kaptak. Viszont régen sem etették táppal őket, vidéken most sem, és semmi bajuk a cicáknak. Bírom, mikor ráírják, hogy 10% hús.... és mi a többi?
2016. nov. 3. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
3 cicàra elmegy havi kb.15000ft. Royal c. Tàp vagy Hill' s.mellé alus kajàk! .....Elözönek: igy van régen nem kaptak tàpot a cicàk, csak maradékot, de régen azt is hitték az emberek, hogy egy cica àtlag élet tartalma 5 év
2016. nov. 4. 07:51
 16/17 anonim ***** válasza:

"Viszont régen sem etették táppal őket, vidéken most sem, és semmi bajuk a cicáknak. Bírom, mikor ráírják, hogy 10% hús.... és mi a többi?"

Talán nem attól voltak egészségesek hanem annak ellenére...A tápok között nagy szórás van minőségben, nyilván megfelelőt kell venni(van). Nem szabad maradékot adni nem jó nekik.. Mint ahogyan tejet sem(sokan ezzel sincsenek tisztában). Táp sem muszáj, ki lehet próbálni a barf-ot is. A lényeg hogy próbálj meg informálódni mivel kéne etetned, ne csak eléjük dobd a maradékot.

2016. nov. 4. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Az emberek sem a macskak nem eltek ilyen hosszu eletet, de barf.ozzâl nyugodtan te is a cicaddal egyutt egy barlangban.oxt jooo êtvàgyat s hosszu boldog35 évet
2016. nov. 4. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!