Kezdőoldal » Állatok » Macskák » El lopta egy állatvédő nő a...

El lopta egy állatvédő nő a cicám. Bár már két éve történt az eset, de még mindíg hiányzik. Valamit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Kóbor sovàny antiszociàlis cica volt. Megsajnàltuk, befogadtuk. Szépen ki kerekedett, fényes bundàja lett, megszeretett minket, ivartalanítatuk. Ki- be jàros cica volt, de sajnos a kóbor multjàból berögzűlt rossz szokàsa az volt, hogy oda ment idegenhez, ha kajàt kínàlt neki, nos gondolom ebből kifolyólag gondolta az a macska bolond nő, hogy kóbor s elvitte. Kerestük égen földön, mikor làttuk a fotójàt egy rendellőbe kiragasztva. Rögtön megismertük, mert teknőctarka s több jellegzetes foltja is volt. Ugy volt kiragasztva, hogy költözés miatt gazdit keres. Fölhívtam, addigra költözésről szó sem volt, mondtam, hogy ő az én cicàm szinte biztos, hol nézhetném meg? Erre mondta, hogy majd megnézhetem, de előtte ő kijön a címemre körbe nézni. Nahhh neee elöbb a cicát làtni szeretném. Erre lerakta, utàna kb 1 évig hívogattam àllnéven kamu sztorik- al, de sejtette, hogy én vagyok s mindig uj hazugsàggal leràzott. Aztàn fel adtam. Tehetek még valamit?

2016. okt. 25. 16:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szívesen. Sok sikert!
2016. nov. 12. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett a.cicaval?
2019. aug. 21. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!