Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az ashera macskát lehet...

Az ashera macskát lehet keresztezni perzsával?

Figyelt kérdés

2016. okt. 16. 11:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy ha szül, akkor kizárt, hogy rákos lesz, ilyet senki sem állított. Egy dokumentumfilmben láttam, ahol felmérést is csináltak, hogy amelyek nem szültek, azoknál az egyedeknél többszöri volt a méhrák aránya.

Én ezt úgy értettem, hogy nem érdekel, hogy nem akarok megtartani többet. Természetesen azt akarom, hogy jó helyre kerüljenek, de ha valaki befogadja, majd azt mondja, hogy bocsi mégse kell és menhelyen köt ki az állat, arról rohadtul nem én tehetek.

2016. okt. 18. 15:56
 22/27 Platypus ***** válasza:
Ezzel csak az a gond, hogy a nem szült, de ivaros macskákra vonatkozik. Eleve ma már ivartalanításnál a méhet is eltávolítják, így nincs ami elrákosodjon.
2016. okt. 18. 21:55
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ez magától értetődő.. Ha ivartalanítva van, akkor nincs, ami elrákosodjon. De nekem eszemben sincs ivartalanítani, mivel kismacskát akarok, esetleg idősebb korában.
2016. okt. 19. 16:34
 24/27 A kérdező kommentje:
De aki nem ért hozzá, az hogy mer nagy lendülettel kijelenteni ilyet, hogy ez baromság. Valószínűleg nem az, akkor minek okoskodni?
2016. okt. 19. 16:55
 25/27 Platypus ***** válasza:
Márpedig igaza van, tényleg baromság. Te azt hoztad fel, hogy szülnie kell, mert úgy egészségesebb. Nem igaz, sokkal egészségesebb ha fiatalon ivartalanítod.
2016. okt. 19. 22:07
 26/27 A kérdező kommentje:

Legyen baromság. Egy állatorvos biztos nem ért hozzá és a felmérés is hamis..

Egy fiatal lányt, ha ivartalanítanak az egészséges? Senki nem mondaná, hogy igen. Egy macskánál sem mondható egészségesnek semmiképp szerintem. Max a méhrákot és a nem kívánt kismacskát lehet vele megelőzni. Az állat szempontjából nem "egészséges". Miért? Ez az élet rendje, hogy egyszer kölykei lesznek.. Az egy másik dolog, hogy sok szerencsétlen állat menhelyre kerül, de az ős szempontjából miért lenne előnyös, ha ivartalanítva van. Nem veszekedni akarok, csak kérdezem. Már rég eldöntöttem, hogy lesz kismacskája és már a kandúr is megvan egyébként..

2016. okt. 19. 22:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de kifejtem a véleményem. Idős macskát ne pároztass, mert annak a következményeibe akár bele is halhat. Attól nem lesz egészségesebb a macskád ha már szült. Ha születik x kismacskája, akkor neked csak egy kell. Ha azok a macskák akiket odaadtál valakinek menhelyre kerülnek az is a te hibád. Úgyhogy inkább tájékozódj. Remélem a macskád elszökött tőled.
2018. máj. 14. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!