Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért sóhajt a macska?

Miért sóhajt a macska?

Figyelt kérdés
Van egy kb 6 éves ivartalanított kandúr cicám. Van amikor olyan nagyot sóhajt, hogy csak pislogok. Pont most történt, hogy itt mászkált körülöttem és sóhajtott egy nagyot. Eszik, iszik, pisil, kakil rendesen, sokat szoktam vele játszani, szóval nem hiszem, hogy unatkozik. Panellakásban élünk egyébként és az erkélyre ki szoktuk engedni levegőzni. Mitől lehet a sóhajtás?

2016. okt. 14. 23:31
 1/4 anonim válasza:
Az élet súlya ránehezedik és azért, vagy kitudja. Szeritnem azért sóhalytanak az macskák is általában, amiért mi emberek is szoktunk..
2016. okt. 15. 01:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert jól esik? :-)
2016. okt. 15. 01:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy konkretan a te cicad miert sohajtozik, de pl a kutyak is szoktak :)

Az asitas es a sohajtozas altalaban az oxigenszintet noveli (az embereknel is)

2016. okt. 15. 03:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én macskám is sóhajt néha, általában mielőtt elalszik. Szóval szerintem azért, amiért az emberek is.
2016. okt. 15. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!