Miért nem segitenek a menhelyek?
Kedves első és egy civilnek mit kéne vele csinálni, aki semmi bűnt nem követett el, és semmi köze hozzájuk és az is lehet, hogy se ideje, se helye, se pénze nincs más felelőtlenségére??
Amúgy én is ilyen helyzetben voltam kérdező. Hozzánk fialt a szomszéd macskája, azt hittem kelleni fognak neki, mert eddig követelte őket minden évben, de nem kellettek... Írtam a menhelynek de a szokásos szöveg jött. Így hát kitettem őket a szomszéd elé egy dobozban, sajnos nem tehetek arról, hogy nincs lehetőségem más állatát befogadni... Érdekes mód 1 nap múlva a menhely honlapján voltak a szokásos ócsároló szöveggel, hogy valami r.hadék kidobta őket...
Az általam ismert menhelyek fullon vannak macskákkal sajnos. Nem csak a menhely, hanem a dolgozók saját otthona is. Ezért nem segítenek, mert már nincs rá kapacitásuk.
Okosat mondani nem tudok sajnos én sem. :(
Gonosz dolog ha gyepit kiáltok? Onnan sok szervezet hoz ki anyát
Nem mellékest nekik kötelező átvenni, úgy tudom. Valóban vannak olyan menhelyek akik a támogatás miatt üzemelnek ( egynek telefonáltam két napok óta kóborló kutya miatt, befogadni nem tudom, nincs pénzem rá, senkinek se kellettek. 25 ezer ft-omva fájt volna más hülyesége.) de általában még a fülükön is kismacska lóg, elvinni persze senki nem visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!