Ti kiszoktátok tisztítani a cicátok fülét?
Lehet venni fülmosót cicáknak. De ne nyúlj be a fülèbe. A pálcikával simán megsérted a dobhártyáját szóval elég veszèlyes. Ami kifolyt azt le tudod törölni vattakoronggal.
De elvileg az egèszsèges fül öntisztul, szóval ha nagyon koszos akkor mutasd meg a dokinak!
Én eddig egyszer takarítottam ki neki, amikor hozzánk került, mert kicsit sáros volt az egész macska. Állatorvos pedig csak azt nézte, nem atkás e a füle, a homokra csak legyintett, hogy majd kijön. Egy hónap múlva még mindig homokos volt picit, úgyhogy egy zsepit csavartam az ujjam köré, és csak egészen a külső részeken letöröltem neki. A vattával hiába próbálkoztam, mert elhúzta a fejét.
Azóta pedig tök tiszta a füle, semmi nincs benne, úgyhogy én nem szoktam piszkálni neki. Rendszeresen megnézem, de mivel tényleg semmit nem látok benne, igy békén hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!