SOS mivel tudom ki tisztítani a cica pisit az ágyból?
Elmúlt 4 napban minden nap belepisil az ágyunkba sajnos a cicánk :( mi az amire tuti nem megy?mivel lehet jól ki tisztítani?
dobjam ki... stb hozzászólók kíméljetek!
Köszönöm előre is a segítséget! :)
Régebben a lányom a Lidl-ben vett egy folttisztítót, ami tökéletesen kivette a szőnyegből a kiskutya pisijét. Nem tudom, most kapható-e még.
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kéz :)
Kedves utolsó válaszoló!
Igen van egy cicám akiért felelősséget vállaltam... ha neked mondjuk a gyereked rosszat csinál kidobod?! Gratulálok!
Hogyan is dobjam bele a mosógépbe? Kivágom a matrac pisis részét kimosom utána meg visszavarrom? Ezt a választ te sem gondoltad komolyan... :/
Ecettel ill. erős illatú kárpittisztítóval. De a macska vizelete erős szagú ha rendszeresen odapiszkít nem fogod tudni eltüntetni.
Elgondolkodnék, hogy miért teszi. Ivartalanított? Az alom rendbe van? Van elég helye? Sok oka lehet.
Egyébként a macskák többsége nem szereti a citrusféléket lehet ilyen illatú öblítővel kísérletezni az ágynemün.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!