Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vegyek neki fejvédőt? Vagy...

Vegyek neki fejvédőt? Vagy mit csináljak? (lentbővebben)

Figyelt kérdés
tehát van egy kis termetű macskám, és hát akárhová felugrik mindig beveri a fejét. (pl.:amikor kajálok akkor az ölembe ugrik, és az üvegasztal szélébe beveri a fejecskéjét, és szegényem fél percig azt sem tudja hogy hol van. Aztán az előbb meg a szék karfájába verte be úgy a fejét hogy visszaesett. )Ugye nem lesz agyrázkódása?????? amugy nagyon egészséges macska a kicsi mérete ellenére (9 hónapos, de akkora mintha egy 4-5 hónapos cica lenneXDXD pff)
2010. ápr. 25. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Úristen, nehogy már egy állat n bírjon boldogulni....egy ösztönlény....

azt hittem ilyeneket csak kisgyreknek vesznek h görkori vagy bizikli öközben ne törjön el (annyira) semmije

2010. ápr. 25. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:

kicsit ügyetlen :D

a fejvédőt nem fogja eltűrni,szóval azzal ne is próbálkozz.

inkább ha látod hogy valahova fel akar mászni,akkor segíts neki :) agyrázkódást nem hiszem hogy kapni fog :D

2010. ápr. 25. 11:39
 3/7 A kérdező kommentje:
jaj a fejvédőt csak azért irtam mert már semmi más nem jutott eszembe, kb 2 perce az ölembe akart ugrani, és beverte a karfába a fejét, és háttal leesett a földre, aztán körül nézett felugrott megint XD
2010. ápr. 25. 11:42
 4/7 A kérdező kommentje:
olyan szeleburdi macska, hogy még a nyakörvet sem tűri meg XD
2010. ápr. 25. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem is van egy 11 hónapos kis cicám ő is ilyen h ugrál és mindennek neki megy de utána ugrál tovább nem üti meg komolyan. majd ha nagyobb lesz már nem lesz ilyen a 6 éves cicám egész nap csak heverészik! nyugi nem lesz neki semmi komoly baja ha lesz akkor pedig azt észre veszed mivel csendes lesz és csak üldögél de valószinű hogy ez nem fog bekövetkezni!

2010. ápr. 25. 11:48
 6/7 A kérdező kommentje:
jó tudni hogy nem csak az én cicám csinál ilyeneket XD
2010. ápr. 25. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy vicces a dolog,de valószínűleg valami egyensúlyproblémája van a cicusnak ,a macskák nem ilyen ügyetlenek,úgyhogy mielőbb vidd szerintem orvoshoz.Ha ilyen sokszor beveri a fejét igenis előbb-utóbb komoly baja lehet.
2010. ápr. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!