Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a neve a cicáitoknak? És...

Mi a neve a cicáitoknak? És miért az lett a neve ami?

Figyelt kérdés

2016. okt. 5. 22:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az egyik Gombóc, mert rohadt duci :D

A másik Lujzi, ahogy megláttam egyből ez a név jutott eszembe, és szerintem ő is szereti.

2016. okt. 6. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Borisz

Mirtill

Maximilian

2016. okt. 6. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Éjfélnek hívjuk a fekete cicánkat.

Kókusz : gyönyörű hófehér cica felemás szemekkel. Bár kis édesem félig süket...

Adolf : Szavannamacska. Azonkívűl, hogy elhiszi hogy ő a ház ura, mellé még agresszív. Kaját csak akkor eszik ha levadászhatja és ezenfelül nagyon hisztizni tud, ha nem az van amit ő akar. ( egyszer véletlen a farkára léptem. Még aznap éjjel krémesre f.osta a lepedőmet a szobába.....)

2016. okt. 6. 19:12
 14/19 Norman Bates válasza:

Az enyemet Mr nek hivom, azt mondtak, hogy fiu, de nemreg kiderult, hogy megse :( (8 honapos)

A napokban talaltam egy kb 5-6 hetes csoppseget, egyelore tökinek hivom, de lehet kitalalok majd neki valami jot.

2016. okt. 6. 21:15
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Három cicám van, a nevük Merlin, Sansa és Dante.

Merlin: gyönyörű éjfekete kis kandúr volt ragyogó sárga szemekkel, de semmiképpen nem szerettük volna a sablonos Lucifer nevet adni neki, valami különlegesebbet kerestünk. Tanakodtunk, és eszünkbe jutott, hogy annak idején a közhiedelem szerint a boszorkányoknak volt fekete macskájuk. Egyből jött is az ötlet, hogy adjunk neki boszorkány nevet! De hát mégis csak kandúr cica volt a drága, így gyorsan módosítanunk kellett a terven és jött is az újabb gondolat: akkor kapjon varázsló nevet.

Az első varázsló, aki hirtelen az eszünkbe jutott, maga Merlin volt. :)

Sansa: egy csodaszép vörös bundájú kislány cicus, aki bár nagyon öntudatos és sokszor kényes, általában mégis egy kedves és szelíd teremtés. Valóságos hercegnő. A nevét a Trónok Harca című sorozatban szereplő Sansa után kapta, akinek szintén vörös haja van és ugyancsak nemes származású. :)

Dante: ő a harmadik cicám, egy kis sziámi kandúr. Viszonylag nehezen egyeztünk meg a nevét illetően. Én is és a párom is összeírtuk azokat a neveket, amik a legjobban tetszettek nekünk, majd bedobtuk őket egy kalapba és húztunk. Végül a Dante név nyert. :)

2016. okt. 7. 09:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Epson- E-alom, a tenyésztő adta a nevet! Szibériai.
2016. okt. 7. 21:42
 17/19 AnDrÁs_HuN válasza:
100%

az egyik Ragacs(mert kóbor cicus volt,enni adtunk neki és nálunkragadt :D

a másik Bencejázmin(anyummal nem tudtuk eldönteni hogy fiu vagy lány lesz-e ha megszületik,és nemnagyon érdekelt minket egy idő után..ugyhogy bendejázmin lett :DD

2016. nov. 11. 22:03
 18/19 anonim válasza:

Az egyik Csoki ,mert csokibarna színű.

A másik Csoki lánya pedig Kitty azért , mert amikor még nem volt neve és nem tudtunk mást kitalálni belemászott a kitekat-os dobozba.

2017. febr. 24. 17:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Kleopátra - 5 éves voltam,amikor megkaptam.

Azóta már ő is 12 éves. Anyukámnak gyerek korában volt egy plüss oroszlánja,amit Kleopátrának nevezett el és nekem is nagyon megtetszett ez a név.

Cirmoska - Ő hivatalosan a húgom cicája. Először Lőrincnek akarta elnevezni egy meséből, de nem sokkal később kiderült,hogy lány. Semmilyen névötletet nem fogadott el, de aztán kitalálta, hogy az én legelső cicám után nevezi el.

2017. febr. 24. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!