A macskámnak csipás volt a szeme, föztem ki kamilát es bekentem neki. Pár nap mulva még csunyább lett neki és ismét lekentem neki, de estére veres lett neki nagyon csunya a szeme mit tegyek?
Vidd el állatorvoshoz. Ez szerintem elég egyértelmű kéne, hogy legyen.
Lehet sérülés, lehet fertőzés, lehet macskanátha. Mind másféle kezelést igényel. Szemcseppet és antibiotikumot fog kapni. Hogy milyet, az attól függ, mi okozza a bajt.
Embernek való gyógyszert, szemcseppet nem kaphat.
A kamilla többet árt, mint használ, amint látod is. Gyulladt cicaszemre nem szabad kamillát alkalmazni. Szárító hatása van, még jobban begyullad neki.
Tehát itt csak az állatorvos segíthet. Ne késlekedj, ha nem szeretnéd, hogy megvakuljon szegény. :(
"Nekünk is ijenvolt, egyidõ után elmúlik. Mi nemis nyúltunk hozzá,nehogy fertõzést kapjunk" - gratulálok. Gondolom, a gyógyítás fel sem merült.
Ja, elmúlik. Csak épp lehet, hogy a szeme is elmúlik vele együtt, vagy a macska is elmúlik. :(
Ekkora idiótának,mint a 2-es válaszoló,nem szabad engedni,hogy állatot tartson.
Amugy meg igen,minél hamarabb állatorvos
Doki mindenképp.
Kamilla sem macskának sem kutyának nem az igazi. Ahogy valaki előttem írta, nagyon szárít.
Borvízzel kell kimosni, de ahogy leírtad, ez már nem bórvíz, hanem orvos kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!