Szivtelenség lenne befogadnom a 3 főleg benti cicám mellé egy kóbórt akit kintinek tudom, csak befogadni?
A kóbor macskák is elélnek valahogy...
Nyilván tudja majd, hogy ő kicsit más kategóriába tartozik, mert tuti látni fogja a másik hármat valamikor, de ettől még nem lesz olyan rossz dolga. Szerintem ez így is rendes tőled.
Szerintem OK ez. Mit számít, hogy látja a "prémium cicákat"? Neki lesz fedele, étele, azt nem tudom, vadászik-e, de akkor jobb kajája lesz, mint a bentieknek, friss, meleg vadhús :)
Mindenképpen segítesz az életkörülményein, neki ez felemelkedés. S ha még szereted is... Nem lesz sajnálatra méltó. OK, fontos a táplálék minősége, de azért meglesz. Az emberek is elvannak a rossz minőségű, glutén-laktóz-cukor-étolaj-glutamát-vegyszer cuccaikon (kinek mi nem jó, nem állítom, hogy az elsők az ördögtől valók, de sokaknak tényleg nem jók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!