Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2 Hónap után visszajött a...

2 Hónap után visszajött a cicánk? (képek)

Figyelt kérdés

2 hónapja tűnt el, és tegnap este megjelent egy ugyan olyan a teraszon.

Így lefogyva teljesen másképp néz ki, meg el se akarom hinni hogy ez a miénk lehet, de a mintázata megegyezik, csak az arca sokkal vékonyabb lett.

Teljesen barátságos sokat dorombol, de lehet csak a kaja miatt.

Nem látom rajta hogy felismerne minket.

2 hónap alatt így elfelejtheti az otthonát?

régi képek

[link]

mostani képek

[link]

2016. szept. 29. 17:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
de ne vicceljetek már, az első képeken felnőtt macska van a másodikon meg egy fiatal süldő macska. Az első macska jóval sötétebb csíkozású, ennyit nem fakul. De ha mégis. Az arcán az elsőnek egy erősebb csík fut a szeménél a fiatalnak kettő.Az elsőnek lejjebb futnak a csíkjai az első mancsain a másodiknak nincs is ráfutva a mancsára a tigriscsík. plusz az elsőnek egészen a farka tövétől kezdődnek a tigriscsíkok, a második cicának meg az lejjebb kezdődik.
2016. szept. 29. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is megfigyeltem részletesebben (a csíkozását a lábán, nyakán), és tutira nem ugyanaz a macska, szinte a nyakamat adnám rá.

Egyáltalán ugyanolyan neműek? Az első linken látható macska a mérete alapján biztosan kandúr, míg a másodikat én így ránézés alapján nősténynek mondanám, de az is lehet, hogy csak simán fiatalka még, mint ahogy már írták itt páran.

2016. szept. 29. 17:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, egyébként gondolom te is tudod, hogy rengeteg ilyen macska szaladgál a világon, szerintem a szűk környékről legalább 5-6 ilyet össze tudnék neked szedni.
2016. szept. 29. 17:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
így fotó alapján nagyon nehéz ki bogarászni hogy tényleg ő, van vagy 50 fotóm az új macskám ról és olyan mintha 50 macskám lenne a képek alapján mert mindegyiken tök máshogy néz ki szerintem kedves kérdező a hangja stílusa személyisége próbálj meg ràjönni, hogy ő e az... pár nap múlva feloldódik akkor már jobban észrevehetők a jelek.
2016. szept. 29. 17:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
ha a két macska ugyanaz, akkor nem lesoványodott, hanem visszament az időben kb hat hónapos korára.
2016. szept. 29. 17:50
 16/22 A kérdező kommentje:

Tényleg eléggé össze van esve sokkal kisebb, de láttam már más kóbor cicát is miután rendes helyre került teljesen megváltozott.

Én olyan 75%-ra veszem hogy a miénk jött vissza, csak most nem jön oda hízelegni, hanem pihen alszik sokat meg eszik.

2016. szept. 29. 19:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem ugyanaz a macska. De ha a lelketeknek így könnyebb, akkor nyugodtan hihetitek azt. Nekünk is van ilyen macskánk, akiről azt hittük, hogy visszatalált hozzánk, így pár év elteltével viszont biztos vagyok benne, hogy ez nem így van.

Sajna, ha eltűnik egy cica, annak általában rossz oka van.

2016. szept. 29. 19:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"de láttam már más kóbor cicát is miután rendes helyre került teljesen megváltozott. "

Igen, mert valszeg megnőtt az a macska és kigömbölyödött. De visszafele ez nem így van. Lesoványodik, de nem lesz alacsonyabb meg rövidebb. A feje sem lesz kisebb.

2016. szept. 29. 19:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem ugyanaz a cica.
2016. szept. 29. 21:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeressétek azért őt is.
2016. szept. 29. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!