2 Hónap után visszajött a cicánk? (képek)
2 hónapja tűnt el, és tegnap este megjelent egy ugyan olyan a teraszon.
Így lefogyva teljesen másképp néz ki, meg el se akarom hinni hogy ez a miénk lehet, de a mintázata megegyezik, csak az arca sokkal vékonyabb lett.
Teljesen barátságos sokat dorombol, de lehet csak a kaja miatt.
Nem látom rajta hogy felismerne minket.
2 hónap alatt így elfelejtheti az otthonát?
régi képek
mostani képek
Én is megfigyeltem részletesebben (a csíkozását a lábán, nyakán), és tutira nem ugyanaz a macska, szinte a nyakamat adnám rá.
Egyáltalán ugyanolyan neműek? Az első linken látható macska a mérete alapján biztosan kandúr, míg a másodikat én így ránézés alapján nősténynek mondanám, de az is lehet, hogy csak simán fiatalka még, mint ahogy már írták itt páran.
Tényleg eléggé össze van esve sokkal kisebb, de láttam már más kóbor cicát is miután rendes helyre került teljesen megváltozott.
Én olyan 75%-ra veszem hogy a miénk jött vissza, csak most nem jön oda hízelegni, hanem pihen alszik sokat meg eszik.
Pedig nem ugyanaz a macska. De ha a lelketeknek így könnyebb, akkor nyugodtan hihetitek azt. Nekünk is van ilyen macskánk, akiről azt hittük, hogy visszatalált hozzánk, így pár év elteltével viszont biztos vagyok benne, hogy ez nem így van.
Sajna, ha eltűnik egy cica, annak általában rossz oka van.
"de láttam már más kóbor cicát is miután rendes helyre került teljesen megváltozott. "
Igen, mert valszeg megnőtt az a macska és kigömbölyödött. De visszafele ez nem így van. Lesoványodik, de nem lesz alacsonyabb meg rövidebb. A feje sem lesz kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!