Mit tegyek a cicámmal?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsen valaki! Van egy 8 honapos herélt sziámi cicusom. Együtt lakom vele, velem alszik, velem lélegzik. Igen, csakhogy a páromat nagyon nem tudja elviselni. Most már ez odáig fajult, hogy ha bejön a lakásba a macska támadja. Már próbáltunk mindent, megbüntetni, kedveskedni, mérgesen szólni, szeretgetni. De semmi sem használ. Képzelhetitek milyen az élet így. Van valakinek ötlete, mit tehetnék a cicussal? Mert ez így nem maradhat.
Elöre is nagyon köszönöm. Kérlek segítsetek!
2016. szept. 26. 15:28
1/19 anonim válasza:
valamelyiket ki kell vágnod, mint hasas macskát szarni
2/19 anonim válasza:
Kifejezetten utazassal kapcsolatos kerdes....egyebkent meg az elso kielegito es helyes valaszt adott!
4/19 anonim válasza:
szerintem ha az állatok kategóriába kiírod biztos több hasznos válasz fog érkezni:)
5/19 anonim válasza:
Szabadulj meg tőle :(
Hidd el, tönkre tud vágni egy kapcsolatot egy állat, volt már rá példa sajnos. HA! tényleg próbáltatok már minden, ajándékozd el valakinek, de csak olyannak, akiben megbízol.
6/19 anonim válasza:
nem kell megszabadulni mert jelzi hogy valami baja van.Valami nem tetszik neki de hogy mi arra nem tudom a választ ezért írd ki állatok kategoriab hatha ott tud valaki segiteni.Az en macskam es csinalt eleg keneby dolgokat de meg se fordult a a fejemben hogy kidobjam.Megkérdeztem gyakorin és a válaszokbol kiprobaltam sok mindent es rajottem hogy lelki baja van.Olyan nincs hogy orult macska csak olyan akinek nem értik a problémáját.Volt valami ilyesmi sorozat ami ilyen esettekel foglalkozott.Talán ördögi macskák volt a címe de nem vagyok benne biztos.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, véletlenül tettem ki utazás kategóriába.
2016. szept. 26. 19:07
9/19 anonim válasza:
Féltékeny. Jogot formál rád, de látja, hogy a párod közel áll hozzád. Intenzív tiltással, nem meghátrálással leküzdhető. Az is lehet, hogy amíg a párod ott van, csak ő adja a kajáját. A lényeg, hogy éreztesse vele, hogy "ezt a helyzetet, bajszos, megszokod, mert így marad".
10/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, kicsit később vettem észre, de nagyon köszönöm, igyekszem majd ezt tenni. Remélem tudunk kezdeni vele valamit, mert ez így nagyon nincsen rendjén.
2016. szept. 29. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!