Sántít a cicam 2 napja, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 napja kicsit santikalva megy a azobacicam. Megtapogattam neki, semmi kulonoset nem ereztem, hajlithato ugyanugy, nincs dudor se bedagadas es az egeszet egy hang nelkul hagyta... Akkor csak nem tort el ugye? En arra gondolok, hogy meghuzodhatott neki valahogyan. Vigyem orvoshoz? Csak 3 nap mulva tudnam legkozelebb mert dolgozok :( kibir annyit?2016. szept. 16. 09:16
1/3 anonim válasza:
Vidd el majd orvoshoz szerintem. Lehet tényleg, hogy csak meghúzta, de komolyabb is lehet.
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak meghúzta pár nap és helyrejön magától én is jártam ugyanígy de én egyből szaladtam vele az orvoshoz hát nem mondhatnám hogy nagyon örült nekem. Szóval szerintem hogy semmilyen eltérést nem látsz nem dagad be akkor csak húzódás ról lehet szó de ha pár nap múlva sem javul akkor tényleg vidd el dokihoz
3/3 anonim válasza:
rúgj a másik lábába is és akkor nem lesz feltűnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!