Cicám bal hátsó lábára sántít. Kitapogattam, olyan "boka" tájékon fájhat Neki, de nagyon, a talppárnája fölött kicsivel. Hogyan tudnék segíteni neki? Enyhíteni a fájdalmát?
Remélem, csak meghúzódott egy rossz ugrást követően. Fogai rendben, ellenőriztem. Reggel még sántikált a lábán, de már egyre kevésbé tud ráállni. Tegnap levert volt, nem aludt, szerintem kb. 2 napja történhetett a baleset (szobacica), de mivel ugyanúgy ugrabugrált, mostanra ütötte ki. Dokinak nagyon értelmét nem látom, viszont borogatni meg kenegetni nem lehet. Akkor mit tehetnék?
Sérülést nem látok sem a talpán, sem az ujjai között.
Az én cicámmal is ez volt, ő meghúzta a lábát! Szerintem akkor is kellene doki, mert nem biztos h meghúzta, lehet ficam, repedés is. A doki megvizsgálja, kap fájdalomcsillapítót. A doki csak a vizsgálat árát kéri, a fájdalomcsillapító meg kb 100 forint!
Azért ha nem aludt, eléggé fájhat neki! Ennyit igazán megérdemel szegényke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!