Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskákat össze lehet szoktatni?

Macskákat össze lehet szoktatni?

Figyelt kérdés
Van két 5 hónapos lány testvér cicáim. Pár napja találtam egy cicát aki még az orvos szerint olyan két hónapos, de még az is lehet, hogy picivel kevesebb. Ő fiú cica és nem engedtem össze az én kettőmmel, mert kapott féreghajtót és bizony úgy láttam, mintha az lenne így őt máshova zártam. Viszont ma bevittem őt a két cicámhoz és fújtak, morogtak a kicsire, de a kicsi is eléggé kapkodott, fújt a nagyokra. Megszokják egymást? Hogy csináljam? Sose volt még macskám, nem tudom náluk mi, hogy megy. Légyszi segítsetek, szeretném megtartani a kis kandúrt.
2016. szept. 11. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lassan rövid időre engedd a macskákat egymáshoz, de amikor nem vagy ott legyenek külön tartva. Ha ez megoldható. Ha van udvar ahol kint lehet az összes akkor ott próbáld a macskákat egymáshoz szoktatni, szerintem idővel menni fog ez.
2016. szept. 11. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen külön tudom most őket tartani. Udvar van, mert kertes házban lakok, a két lány cica eleinte elég sokat kint volt, de már pár hete nem engedem ki őket, mert úgy vettem észre, hogy most már csavarognának. Viszont amig nincsennek ivartalanítva azt nem akarom. Az orvos azt mondta várjak a mütéttel még egy hónapot addig a ház egy nekik szánt részén vannak. De akkor úgy csinálom, hogy minden nap több időre engedem őket össze.
2016. szept. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!