A ti környezetetekben is a Whiskast és társait gondolják a legjobbnak, a macskaeledel csúcsának?
Szinte mindenhol ezt tapasztalom. Én Ontarioval és Brit Care-el etetem a macsekokat, de ez fel sem tűnik semelyik ismerősömnek.
Viszont volt már, hogy a garázs mélyéről előkerült egy 14 kilós Whiskasnak a csomagolása, amibe beledobtam a szemetet egy grillparty után. Valaki meg is említette, hogy milyen jó sorsuk van a macskáknak, hogy ilyet ehetnek biztos ettől ilyen szépek és egészségesek. Amikor mondtam, hogy szeméttel nem etetem őket, meg a Whiskas max a Tescós tápnál jobb még engem néztek hülyének. De a webshopokban is ezt látom az értékelések alatt. Pár példa:
-"A régi jó Whiskas minőség. A macskák is ezt vennék, hisz nagyon szeretik."
-"Sokkal jobban ízlik a kis kedvenceimnek, mint más száraz tápok. És csak ez számít. Persze az összetevők is KIVÁLÓAK, de a lényeg, hogy nekik bejött. :)
-"Cicánk nagy kedvence. Fontos számunkra, hogy kedvencünk megfelelő tápanyagokhoz jusson, ezért választottuk a Whiskas termékcsaládot."
-"Jó minőség,számomra jó áron! Ezért vásárolom nagy tételben."
Ez most a mindenhol látható reklámoknak az eredménye, hogy a szart is el tudják adni ilyen nagy tételben?
A mi környezetünben a házikoszt és az egér a macskaeledel. :d
Az általad idézett kommentek pedig csak reklám szövegek. D:
Hát, én meg főzök nekik csirkehúst, abból kapnak napi 2x, plusz folyamatosan előtte a "teszkós" macskatáp, háátha megéhezne
( nem csípi annyira, de, ha valamiért megéhezik, elropizik pár szemet.)
de amúgy elkönyörgi a répát a húslevesből, beleeszik a kutya tápjába, múltkor elkapott egy szitakötőt a teraszon és megette...
'oszt ócsóbbra jövök ki, mint pl a Brit-tel ( egy időben Brit + RC volt a menü nálunk). 14% nyershamu helyett adok nekik inkább 100% húst.
Szép, egészséges, boldog nyávogók.
Szóval, ez a szemét elég relatív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!